- Žádná
- Absolutní nekomunikace, vůbec nevím,v jakém stavu je objednávka.
Reakce obchodu Na Hrob
píšeme že 90% zboží máme skladem .. Ode dne přijetí je vaše objednávka připravena . . Jen při osobní odběru opravdu nemůžeme tušit kdy zákazník přijede .. Takže místo kritiky stačí zvednout telefon ( případně aspoň telefon zvednout když se vám snažíme dovolat ) a zavolat , aby jsme taky věděli kdy se hodláte ukázat ..
Kutil Pavel -
- rychlost
- Po deseti letech spletli objednávku, dorazilo jiné zboží, další den došlo správné zboží, které bylo popleteno a oba baslíky se vraceli dodavateli, správné zboží budou posílat znova, omluvili se, nabídli proplacení nákladů a čekáme na správné zboží, které jsme zaplatili, na moje náklady jsem zboží poslal zpět dodavateli, slíbili proplacení nákladů, ale vše popletli a zkomplikovali
- nenabízejí zásilkovnu a balíkovna je tragédie Česká pošta
Na straně obchodníka došlo k hrubé chybě v objednávce, když poslali něco jiného, nabídli kompenzaci, pro mě jako zákazníka to zkomplikovalo, že jsem nevěděl, jaká zásilka je ta správná,na poště byly dvě zásilky, nebylo možné už zjistit, jaká je správná, protože do sms či emailu přijde od balíkovny že je balík na poště, že čeká balík na poště na vyzvednutí, že jsem si ho nevyzvedl a jelikož balíkovna pošle tolik sms a emailu v jeden den a najednou, nedá se za boha zjistit, jaká zásilka je první a jaká druhá apod., dodavatel to zkomplikoval, nemám rád takové dodavatele, sice uznal chybu, ale jsem bez zboží, peníze jsou pryč a dodávka se zpozdí minimálně o 14 dní zbytečně a chybou obchodníka
Reakce obchodu Na Hrob
došlo k záměně etiket na balících .. Asi 10x jsem se za naši chybu omluvil .. Hned ten den jsme poslali druhý balík se správným zbožím ( i když bylo na zakázku ) .. To že si někdo objedná 1 metr dlouhou lžíci a vyzvedne si 50cm dlouhý balík asi nebudu raději moc komentovat ..
Kutil Pavel -
- Trošku zklamání s kvalitou zpracování výrobku.Ostré přechody,nerez pkech na více místech poškrábaný atd.Reklamovat to nebudu,ale také si již nic dalšího nikdy asi neobjednám...
Reakce obchodu Na Hrob
klidně reklamujte .. Uděláme vám nové ..
Ale s 2D motivem toho opravdu moc udělat nejde, vzhledem k tomu že je řezaný na laseru a ten prostě kulatou hranu opravdu neudělá .. Můžeme vám to prohnat omýlačkou, ale pak už to nebude leštěné, ale matné .. To je jediný způsob ja se zbavit drobných hranek, protože brousit to nejde a u leštění tak max. hrozí pracovní úraz ..
Kutil Pavel
Majitel -
Přestože na svých stránkách uvádějí, že mají zboží na skladě a okamžitě k odeslání, doposud ani zmínka o doručování.
Reakce obchodu Na Hrob
pokud je vaše objednávka číslo 5725, tak jste k ní objednával i 2 štítky .. Ty bohužel opravdu skladem nemáme, protože se jedná o zakázkovou výrobu .. Někdy to jde hned, ale někdy jsou stroje vytížené, takže to chvilku trvá .. A vzhledem k tomu že jste objednávku dělal ve středu odpoledne, tak 3 dny na zakázkovou výrobu mi nepřijde tak strašné ..
Mimochodem dnes budeme balík odesílat ..
Kutil Pavel - majitel -
- Urna mi přišla v krabici od vína .Nevím jestli to byl hloupý vtip ,ale mě to směšné nepřišlo neb jsem urnu potřebovala pro tatínka který mi zemřel .
Reakce obchodu Na Hrob
Tohle opravdu nemá smysl komentovat .. Každý ať si obrázek udělá sám ..
Neříkám že to bylo zrovna ideální řešení, ale na hrob si urnu i s krabicí nikdo nedává .. I když paní asi bude vyjímkou .. :(
Kutil P. -
- Můj názor drahé.
- Žádná odezva na mou objednavku
- neni potvrzena objednavka .nemam přehled o mé objednavce
kulaty oval krista nebyl z piskovce ale jen vydusek
Reakce obchodu Na Hrob
veškeré pískovcové výrobky se vyrábí ze zhutněného písku . Samozřejmě, pokud jste měl pocit že vám někdo prodá za 300,- sošku kterou vytesá profesionální sochař a vaše představa nebyla naplněna, nám hlavu krista můžete kdykoliv vrátit ..
S uctivým pozdravem
- S Křížkem po funusu
- Dobre ceny
Zbozi nedorazilo komplet,chybela ratolest
Reakce obchodu Na Hrob
tak to mi opravdu mrzí. Nemělo by se to stávat, ale jsme pouze lidi a občas se stane že něco přehlédneme. Kór když jsou dušičky, ale to nás samozřejmě neomlouvá.
Hned dnes Vás budu kontaktovat, aby jsme vyřešily tuto, pro nás nepříjemnou situaci, k Vaší naprosté spokojenosti.
S uctivým pozdravem
- sirku sortimentu
- komunikacia - po tyzdni som poslal otazku ako je na tom objednavka, potom mi volali s dodatocnymi otazkami, vyrobok este nemali ani vyrobeny, pracovnik bol ironicky a neprijemny
Reakce obchodu Na Hrob
tohle už přestává být i vtipné . :( Vůbec nechápu proč nám zde píší takovéhle " úžasné " recenze zákazníci ze Slovenska, když na Slovensko z našeho .cz shopu dodáváme opravdu hodně vyjíměčně. Poslední zákazník ze Slovenska se ozval loni .
Pavel Kutil - majitel -
- 18.9.2016
- Moja otázka:
- Dobrý deň
- Chcem sa informovať ako dlho trvá dodanie schránky na urnu do Žiliny
- Vaša odpoveď:
- Dobry den, 3-4 dny
- S pozdravem
- L. Mohr
- Objednávka 20.09.2016 číslo objednávky - 11.
- Dnes je 4.10.2016
- Tovar nedorazil. Naozaj som nespokojný
- cena poštovného - vysoká
Reakce obchodu Na Hrob
mám pocit že jste si spletl eshop . Žádnou objednávku tu od Vás nemáme a žádného pana L.Mohra ani neznám.
Takže tímto děkujeme za " úžasnou " recenzi, která s naším eshopem nemá vůbec společného.
Pavel Kutil - majitel -
- Zajisteni kvalitni sluzby - firma me kontaktovana a byla jsem dotazana jestli misto posty muze byt (bez platne) pouzita DHL spolecnost, aby bylo zbozi doruceno neporusene (jednalo se o schranku na urny.
- Rychla dodaci lhuta.
- Vyhodne ceny.
Se sluzbou jsem byla velmi spokojena a muzu ji vsem doporucit.
- xxx
- Nenašel jsem na stránkách telefonní nebo email kontakt.
xxx
Reakce obchodu Na Hrob
Anonym a ještě k tomu negramotný. Vše je řádně uvedeno v kontaktech a dokonce i úplně dole na stránce .. Stačí se pouze naučit číst .