Zboží bylo objednáno a zaplaceno před 10 dny a dosud nedorazilo.

Reakce obchodu NaDum.cz

děkujeme za zpětnou vazbu, z důvodu povodní docházelo bohužel ke zpožďování doručení zboží jak od dodavatele, tak i od nás, protože přepravní společnosti k nám nebyly schopni dojet. Děkujeme za pochopení.

Velmi dobrá cena produktu, ale příšerně drahá doprava. Nákup se mi nevyplatil.

Týden od objednání a zaplacení předem a zatím došla faktura a dotazník spokojenosti, takže zatím hodnotím negativně

Reakce obchodu NaDum.cz

tady se to z naší strany úplně nepovedlo, za tyto komplikace se omlouváme. Díky nejen Vašemu podnětu se ovšem snažíme celý proces zkvalitňovat a zlepšovat.

Přejeme Vám krásný den.

• Cenu dopravy nevidíte při objednávce zboží.

Reakce obchodu NaDum.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

U některého druhu zboží je nutno cenu dopravy nastavit individuálně dle charakteru a množství zboží, kdy logistik vypočítává reálné náklady na dopravu, z toho důvodu nejsme schopni cenu nastavit jednotně.

• Zaplaceno, nedodáno, plané sliby.

děkujeme Vám za názor.
    Zboží, které jste si objednával je označeno SKLADEM U DODAVATELE, tedy termín dodání nezávisí na nás, ale na dodavateli. Zboží, jste si objednal těsně před svátky tedy čekáte momentálně 3 pracovní dny. Zboží již bylo expedováno dodavatelem a my čekáme na jeho doručení, abychom ho mohli převézt na Vámi zvolenou pobočku.

Nízká cena se zřejmě promítá do kvality. Ačkoliv jsem vybral zboží, ověřil jeho dostupnost na pobočce, tak zboží nebylo možné na pobočce vyzvednout. Abych spravedlivý, vrácení peněz naprosto v pořádku a bez zbytečných prodlení.

Reakce obchodu NaDum.cz

moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu, vážíme si Vašeho názoru.