• ještě to nemám a měl to být dárek před 14 dny, kde se prošvihla lhůta, tak co chcete sakra hodnotit?

ještě to nemám a měl to být dárek, kde se prošvihla lhůta, tak co chcete sakra hodnotit?

Nedostačující návod, díry připravené na šrouby jsou vyvrtané na jiné šrouby než tam patří, odchlíplá okrajová dýha, chybějící šroubky na přidělání žebříku

Zboží přišlo poškozené - prasklý díl po přílišném utažení ve výrobě.
    Zabalí a ani nezkontrolují.

Dobrý den
    Pokud došlo zboží poškozené zcela určitě sjednáme nápravu. Jen nám prostě tuto skutečnost musíte oznámit. Pošlete fotky poškození vše vyřešíme. (jinak objednávku jsem balil já a určitě zboží kontroluji)
    Děkuji
    S přáním hezkého dne
    www.nabytekpyramida.cz

• Zboží, které mělo být skladem, vůbec nebyli schopni dodat

• Žádná

Došla mi nekompletní sedačka, v balení nebyla celá, dále byla poškozená! rozbitý celý roh sedačky, který se rozpadl, komunikace obchodu špatná, doteď nevím jak mi to vykompenzují, musela jsem je opakovaně kontaktovat, jsou to 3 týdny už, tahle objednávka se hodně nepovedla

• Nízká cena
    • Špatná komunikace eshopu

Čekání na skříň bylo nekonečné a komunikace ze strany obchodu žádná, nicméně po dvou urgencích zboží dorazilo v pořádku. Personál po telefonu příjemný, ale doporučuji více komunikovat a nenechávat míček na své straně.

• Zboží, přišlo poškozené.

Není co hodnotit, zboží stále nedorazilo.

Zatím žádná zkušenost, zboží ještě nedorazilo.

Na internetových stránkách bylo zboží skladem a nikdo na objednávku nereagoval. Po mém telefonátu bylo sděleno, že zboží není a je nutno čekat až osm týdnů na dodávku. Objednávku jsem zrušil.

inzeruji zbozi ktere nemaji

Dobrý den
    O jaké zboží konkrétně šlo?

Dlouhá dodací lhůta a na poslední chvíli i pokus, abych zaplatila předem.
    Zboží dodáno, až když jsem chtěla odstoupit od smlouvy.

Dobrý den
    Platbu předem jsme určitě nepožadovali pokud nebyla uvedena v objednávce.
    Ano objednávku jsme plánovali asi o dva dny později doručit naším vozem (určitě pro nábytek bezpečnější doprava), ale po domluvě, že spěcháte jsme ihned odeslali na paletě přepravcem (den po naskladnění k nám).
    Přes to se tedy velmi omlouváme.
    Hezký den
    Stanislav Ondráček

Dodací doba 3 týdny, zítra to bude 5... Zboží nedorazilo. Nedoporučuji. Komunikace obchodu... Až po dotazu jak to vypadá volala paní že to tam mají a budou to posílat.... Nestalo se tak....

Reakce obchodu Nábytek Pyramida, s.r.o.

Dobrý den, omlouvám se za zdržení. Objednávku jsem posílali ihned po naskladnění.

• Objednaný tovar nedoručujú na SK

Najprv objednavku prijali a potvrdili....až o 10 dní mi napísali, že tovar na SK nedoručujú....až po 10 dní

Reakce obchodu Nábytek Pyramida, s.r.o.

Dobrý den, v objednávce byla uvedena sice Slovenská adresa, ale stát Česká republika. Proto jsme objednávku původně přijali. Nyní už je možné doručení i na Slovensko. Jen je cena za dopravu jiná a je nutné se domluvit předem.
    Děkuji za pochopení
    www.nabytekpyramida.cz

Dne 22.3. jsem obdržel potvrzení objednávky. Od tohoto datumu jsem však neobdržel žádnou další zprávu o stavu objednávky. Neobdržel jsem ani objednané zboží. Nemohu tedy hodnotit Váš obchod. Mlčení Vašeho obchodu po potvrzení mé objednávky však nepovažuji za vhodné.

Reakce obchodu Nábytek Pyramida, s.r.o.

Vaši objednávku evidujeme jako vyřízenou. Jestli došlo k nějakému zdržení, tak se moc omlouvám. V přehledu mám, že byla dodána za cca 4 týdny
    www.nabytekpyramida.cz

Nábytek jsem vybírala na e shopu, objednávka potvrzena s tím, že ho mám zaplatit. Převedla jsem peníze a po čtrnácti dnech mi bylo tf sděleno, že už nedodávají smrkový nábytek. Peníze mi byly vráceny.

Reakce obchodu Nábytek Pyramida, s.r.o.

Toto byl upřímně docela malér, ale myslím si, že jsme obchod nakonec dotáhli do úspěšného konce (kompenzací i montáží zdarma)