Nemám co dodat, kdyby to tak probíhalo s každým obchodníkem, bylo by to to fajn

Ústretovosť a rýchlosť

• Individuální přístup
    • Možnost úpravy zboží z masivu - rozměry a barva

Objednali jsme si masivní knihovnu Daphne, potřebovali jsme upravit výšku a hloubku knihovny. Vše bez problému výrobce vyrobí. Změnili jsme i barvu knihovny. Řekli jsme jakou barvu si představujeme a milá paní nám poslala odstíny dané barvy na email. Vybrali jsme odstín modré... Ceny byla o něco vyšší, ale s tím jsme počítali, protože dle originálu je knihovna vyšší o 60cm a má více polic. Moc se na knihovnu těšíme, bude originálním kouskem nábytku v pokoji. Jak dorazí, určitě se s eshopem nabytek-harmonia.cz podělím o foto.

Dlouhá čekací doba

• Ochota
    • Výborná komunikace
    • Velký výběr zboží
    • Rychlost

Velmi vstřícné jednání, ochota poradit , výborná domluva ohledně dopravy. Nakoupila jsem zde už vícekrát a ráda nakoupím znovu!

• Rychlé dodání
    • Skvělé zboží
    • Vše bez problému

Zakázka vyřízena obratem, bez komplikací včetně dopravy.

• Skvělá a rychlá komunikace
    • Ochotní a vstřícní řidiči
    • Celkově velká spokojenost - při výběru nám perfektně poradili, vše vysvětlili a odpověděli na naše dotazy.

Nečekaně brzo dodané, vše bylo v pořádku. Velká spokojenost, vřele obchod doporučuji a příště u Vás zase nakupuji. Děkuji.

Dodávka bola rýchla, kompletná. Tovar v neočakávanej kvalite...

• Velice ochotny a vstricny personal

• Super komunikacia a rychle dodanie

• Dobrá komunikace.
  • Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Ochotné a vstřícné jednání, úprava objednávky, rozdělení závozu dle potřeby zákazníka.

• Kvalitni zboží, velmi rychle dorazilo, vstřícnost

• zatím nedoporučuji, bylo napsáno skladem, ale zásilka stále nedorazila, minulá zakázka také nebyla bez problémů.

Objednání i dodání zboží proběhlo rychle.

• Je výhodné si zboží pohodlně doma vybrat.

Jsme spokojeni s ochotným přístupem při objednávání válendy.

Obchod NEDOPORUČUJI. Nekvalitní vlastní přeprava, krabice dorazily špinavé, jak když je táhly po špinavém chodníku. Přestože měl řidič poznámku o volání předem (nebydlím na uvedené adrese), nezavolal jako jiní dopravci.
    Po mém dotazu (kvůli vyšší ceně), mně obchod ujišťoval, že se jedná o kvalitní předsíňovou stěnu. Ve skutečnosti se jedná o velmi nekvalitní nábytek - špatná kvalita materiálu, některé otvory chybně předvrtané nebo ve špatné tloušťce (takže dveře jedné skříňky téměř nejdou otevřít). Všechny vruty nekvalitní - musela jsem je vyhodit a koupit nové v železářství. Píst na botník neodpovídal váze dveří. A tak bych s vadami mohla pokračovat dále :-(

Reakce obchodu Nabytek-harmonia.cz

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí. Objednala jste nábytek od zahraničního výrobce, který k nám cestuje kamionem a přepravou nebo manipulací s balíky mohlo dojít k drobnému zašpinění. Kolegové na skladě každý z balíků před expedicí k zákazníkovi ještě ručně čistí, aby byly doručeny v co nejlepším stavu. Pokud Vám byl i přesto doručen špinavý balík, tak se za toto pochybení velmi omlouváme.

Píšete i o telefonickém kontaktování před doručením. Zde se ale musím zastat našeho řidiče, který se s Vámi pokusil telefonicky spojit hodinu před příjezdem na Vaši adresu. Jelikož se Vám nemohl dovolat, tak to zkoušel opakovaně až do příjezdu dle výpisu hovorů z jeho čísla.

Ohledně závad na zakoupeném nábytku jsem Vás kontaktoval v den napsání Vaší recenze, do dnešního dne mi bohužel od Vás nedorazila žádná odpověď. Můžu Vás požádat o poslání fotografií závad na e-mail [email protected]? Obratem poté zajistíme doručení nových bezvadných dílů.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
    Tým z www.nabytek-harmonia.cz

• Velmi rychle dodanie,taburetka je krasna.Dakujeme