Přihlásit se a přidat recenzi

• 20 %

• Před měsícem jsem si objednala a zaplatila jídelní stůl. 3.9.2018 mi bylo zděleno, že stůl se již nevyrábí a peníze mi budou poslány na účet. Po několika písemných i ústních urgencích nemám ani stůl ani peníze. Budu řešit přes policii a právní cestou, asi podvodníci !!!!
  • 10 %

• nedodají zboží a dosud nevrátili ani peníze, po více než týdnu urgencí!!!!

........tohle si přečtete po objednání zboží......."děkujeme Vám za objednávku učiněnou na našem e-shopu. Vámi objednané
    zboží bude expedováno v průběhu 10 dnů. O průběhu objednávky Vás budeme
    informovat."

- nedodali ani po 5-ti týdnech, navíc jsem chtěl vrátit peníze zaplacené předem kartou a už je z nich páčím 9 dní bez výsldeku, dnes předávám právníkům, Policii ČR v Opavě a České obchodní inspekci.

NEDPORUČUJI ZDE COKOLIV NAKUPOVAT!!!!!!!!

• Nabízí zboží,které se už nevyrábí.
  • 50 %

• Bohatý výběr
    • Čekáme na sedačku od objednání 10 týdnů, a není jasné kdy bude, doporučuji před objednáním ověřit skutečnou délku dodání

• Jsem 100% spokojená

Spokojenost, rychlé dodání, zboží v pořádku

Dobrá komunikace.

bylo psáno dodání zboží do 10-ti pracovních dnů a doposud nedorazilo a ani není na cestě.neuvěřitelně dlouhá doba doručení.jestliže zboží nemají mají to férově říct a ne dělat mrtvého brouka.

Velice jsem spokojen , jednání a doručení bylo na vysoké úrovni ,

• Rychlost, cena, komunikace

Spokojenost.

Zboží bylo nabízeno s tím, že je na skladě. Do 3 dnů došla info, že zboží bude dodáno od 7 do 14. dnů. Dnes 10 dnů po objednávce a žádné informace o dodání nejsou.

Velký výběr, dobré ceny

Koncem července jsem dostala mail, že mi bude zboží odesláno do 7 - 10 dnů. To byl poslední kontakt. Zboží nikde.

• komunikace
    • rychlost
    • cena

Objednávala jsem stůl - v nabídce měli, že termín dodání 4 - 8 týdnů. Paní ale druhý den po objednávce volala, že mají jeden na skladě a že ho může zaslat. Takže úžasné. Opravdu - do dvou dnů přišel.

• Cenová dostupnost zboží

Objednala jsem si kuchyňskou linku jsem sní velice spokojená zboží mi bylo dodáno do týdne po objednání zboží na dobírku přepravní službou až domů DĚKUJI.

• Vše v pořádku.

• Byla nabízena válenda Blanář za výhodnou cenu

Chtěla jsem kvalitní válendu českého výrobce Blanář a zde jsem ji nakoupila za výhodnou cenu. Moc se mi líbí,jsem velmi spokojena i s rychlou dopravou.

Ochota, rychlé jednání a zodpovězení otázek přes e-mail, dodáno před slíbeným termínem. Postel nemá chybu.Jsem nadmíru spokojená. Kubištová Jarmila

• Absolutní nedodržení dodací lhůty a jen výmluva.

Reakce obchodu Nábytek Forliveshop.cz

Dobrý den, v případě, že se dodací doba prodlouží, tak Vás naše telefonická podpora vždy kontaktuje a upřesní nové datum dodání a objasní důvod této změny. Rozhodně se nevymlouváme. Věřím, že i přes tento zádrhel nám dáte druhou šanci. Děkujeme.

• první nákup, spokojenost

Reakce obchodu Nábytek Forliveshop.cz

Jsme rádi, že Vás první nákup přesvědčil o našich kvalitách. Věříme, že nebyl určitě poslední! =)