Zboží dorazilo za 1 měsíc
- První nákup, spokojenost. Zboží přesně jako na obrázku.
- Dlouhý termín dodání. 4.10.2020 objednávka a 5.11.2020 dodáno. Asi vyrábí až po objednání.
- Datum dodání nelze doplnit.
Super všetko, práca, tovar, tef . hovor aj maily
- Výborná komunikácia, rýchle spracovanie a realizovanie objednávky, široký sortiment tovaru
Výborná komunikácia, rýchle spracovanie objednávky, bezchybné dodanie tovaru, bezproblémová cezhraničná realizácia dodávky tovaru
Dobré ceny produktů, poměrně rychlé vyřízení objednávky, bezplatná
doprava až na adresu bydliště, kvalitní provedení výrobku. -
objednané zboží je zatím ve výrobě
Jsem spokojena, zboží bylo vyrobeno přesně podle mého přání.
- ochota
- dlhá čakacia doba
- Majiteľ je veľmi ochotný a ústretový. Maximálna spokojnosť.
- - dodání skříňky ve smontovaném stavu
- Všetko prebehlo posla mojich predstáv
- výborná komunikácia
výborná komunikácia,ochota vyjsť v ústrety zákazníkovi
Vysoka kvalita vyrobku
- Skvělá komunikace
- Rychlo reaguju na e-mail a vysvetlia potrebne.
Nakupoval som v období COVID-19, takže dlhsia dodacia doba ALE bolo mi to hneď na začiatku povedané, že to bude dlhšie trvať.
Perfektní komunikace, týkající se nejen objednávky, nýbrž změny i potahovaného materiálu. Produkt jsem obdržea přesně dle avizovaných termínů. Doprava a řidič se stěhovákem velmi příjemní a ochotní. Určitě si u firmy ENONábytek objednám další kusy produktů k vybavení svého bytu. Firmě přeji hodně úspěchů a mnoho stejně spokojených a nadšených zákazníků jako jsem já sama. LK - Praha
- Velice příjemná komunikace
- vstřícnost, ceny, mají vlastní dopravu
o žádné nevím
- Neskutocne dlhe cakanie na dodanie tovaru, uz presiel mesiac aj 6 dni od objednavky a ani sa neunuvaju zavolat co je z objednavkou 3 a 4 tyzden dodania uz davno presiel....
- Zatím pouze mailová komunikace bez výhrad.
- Tovar nedoručený za viac ako 10 dní a bol pri objednávaní skladom.