Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Zboží po 8 dnech stále nedorazilo

Hezký den.,
    spletla jste si obchod. Objednala jste 13.12. a balíček jste si vyzvedla 17.12.

Tričko bylo špinavé, s černými tečkami a žmolky.

Hezký den.
    toto píšeme v emailu oznamující odeslání a taky to máte napsané na obalu trička:

Informace k produktům po jejich rozbalení:
    Produkt může z výroby obsahovat malé flíčky nebo se vám může zdát, že triko je v okolí obrázku jinak barevné. To je způsobeno technologií výroby. Po vyprání vše zmizí.

• Jednani obchodu ok
    • Zboží naprostý šunt, úplně jiný vzor i rozvrh korunek, nevhodný material

• Rychlost doručení
    • Materiály

Na zkoušku jsem objednal dvě trika s potiskem. Mám zkušenosti z oboru a tak si dovolím tvrdit, že se jedná o obecně tu základní a levnou variantu jak materiálu trika, tak i technologie potisku. Cena 549 Kč za takové triko s krátkým rukávem již teď neodpovídá dnešním možnostem.

Hezký den.
    Trika používame Malfini heavy new, tj vyšší řadu triček co se kvality týká.
    Potisk je dělán na tiskárnach Brother GTX, což je špicka, pokud bereme v potaz kusový potisk textilu a ne seriovou výrobu tisíce kusů od jednoho motivu.
    Za nás tedy mohu za kvalitu a nejnovější technologie ručit.
    2 roky záruka na potisk to jen podtrhuje.

Tom

Tričko vypadá dobře..jen když podrobně popíšu kam ten nápis chci, tak předpokládám že tam bude! Dali ho jinam než jsem požadoval....

Hezký den.
    kdybyste dal vědět do emailu, tak máte jjž triko doma nové. To se může stát, že se stane chyba, to je běžné a potom je potřeba s námi komunikovat a ne s heurékou, která vám triko těžko pošle nové. Tom

Přislo rozlepené zboží. Tricko mělo navíc obrázek na rkávu, který je za přípkatek. Ten jsem neobjednala. Tedy někdo triko vrátil. Poslali ho rozlepené znova ke mě.

Hezký den,
    triko s turistickou značkou má vždy na rukávu logo KČT, je to napsáno i zobrazeno u produktu.
    Produkt vám nemohl přijít od někoho jiného. Všechny objednávky jsou vyráběny na zakázku po obdržení objednávky. Pokud byl pytlík rozlepený, tak je jediný důvod a to, že samolepka zkrátka nedržela, ale to nijak neovlivňuje kvalitu trika, jedná se pouze o přepravní obal.

Tom

Barva potisku se obtiskla na látku kolem obrázku.

Poslali mi tričko s jiným motivem, v jiné velikosti v jiné barvě a dámské místo panského.jelikoz to objednané mělo specificky motiv, který byl určen na konkretni spolecenskou akci, která začínala v týž den, tak to nebylo příjemné

Hezký den,
    nedostali jsme do vás jedinou informaci, že se něco takového stalo, takže jsme to nemohli ani nijak vyřešit. Pokud s eshopem nekomunikujete když se něco strane, tak je to takové těžké.
    Blbě se řeší problém o kterém nevíme že existuje.
    Chyba se samozřejmě stát může, ale vše se dá nějak řešit, pokud se to ten druhý dozví.
    Tom

Námět do práce dobrý,co se týče střihu katastrofa!!!V ramenech vystouplé boule,při zvednutí ruk,v ramenech táhne.To šíji snad ,učnice z Ukrajiny.S pozdravem Ludvik

Reakce obchodu MyShirt.cz

Hezký den, triček prodáme stovky tisíc a tuto výtku o boulích vidím poprvé.
    Zřejmě vám střih našeho trika nesedí, ale za to nemůže šička natož kdokoliv z Ukrajiny.
    Ne každému sedí veškerý textil a proto lze cokoliv, co si předem nemáte možnost vyzkoušet, jde vrátit.

Triko tedy můžete vrátit, u nás na to máte 90 dnů.
    Tom

Co se týče odeslání v pořádku, ale není ochota v dalším jednání. Nepříjemný majitel firmy, se kterým není řeč.

Reakce obchodu MyShirt.cz

Zákazník nakupoval jako právnická osoba a ne jako spotřebitel a poté chtěl odstoupit od smlouvy jako by byl spotřebitel. Nabídnuto mu tedy bylo místo vrácení peněz, vystavení slevového kuponu na nový nákup v hodnotě vráceného zboží. S tím on nesouhlasil. Tam mu bylo nabídnuto vrácení zboží na jeho adresu, s tím taky nesouhlasil. Domluva tedy z jeho strany byla nulová, Trval na něčem co nešlo splnit. Nakonec tedy přistoupil na vrácení formou slevového kuponu. Tom

Obchod jako takový super : komunikace, dodání ....
    Jen jsem objednala mikinu s barvou námořní modř a přišla mi barva něco mezi modrou a fialovou, tak jsem se těšila jak hodně bude nošená a teď si myslím, že bude jen ležet ve skříni. ŠKODA

Drahý jak sviňa jenomže ten potisk jsem nikde nenašel.
    Mám jedno triko a už žádné jiné za TAKOVOU CENU

Hezký den,
    ceny nijak netajíme, dokonce jsme vám informaci o ceně předali minimálně 10x než jste nakoupil. Více ohledně hodnoty objednávky z naší strany opravdu udělat nešlo. Ale máte pravdu, že jsme velmi originální eshop a to co máme v nabídce jinde nenajdete. Děkujeme za pochvalu.

• Arogantni komunikace

Zbozi vubec nedorazilo, pry se ro stava :D..musel jsem si pro nej dojet sam..komunikace hrozna

Reakce obchodu MyShirt.cz

Hezký den, ano váš balíček se ztratil, to se opravdu někdy stane, ale nejsme dopravce, tak to nemůžeme nijak ovlivnit. O tom jsme vás informovali emailem.
    Vy jste sám rozhodl, že si pro nové zboží dojedete osobně, proto jsme vám ten samý den obratem připravili zboží nové a vy jste si ho za 2 hodiny od toho co jste napsal, že se stavíte, vyzvedl.
    Více jsme opravdu udělat nemohli a pokud vám tento přístup přijde arogantní, tak s tím bohužel nic nenaděláme. Rychleji to vyřešit nešlo.
    Tom

Měl jsem objednanou úpravu v podobě nápisu na záda a triko dorazilo pouze v původní podobě než úpravy.

Reakce obchodu MyShirt.cz

Hezký den, bohužel ve Vánočním shonu se toto v tisícovkách objednávek může stát. Pokud chcete produkt nový, stačí zaslat na email. Tom

zboži poslano jinam,i kdyz bylo v balikovne volno.....

Reakce obchodu MyShirt.cz

Hezký den, Vámi bylo zvoleno místo Stará Huť SAZKA trafika Prachanda a tam to bylo i zasláno a vámi 13.12. vyzvednuto. Zřejmě si tedy pletete eshop a vaší objednávku. Tom

• Neúměrně vysoká cena! Chtít za úplně obyčejné bavlněné tričko pro dítě 530 Kč včetně dopravy je nehoráznost. Už nikdy víc:(

Reakce obchodu MyShirt.cz

Hezký den, právě proto,aby nedocházelo k takovým situacím máme všude zobrazeny ceny, dokonce i ve shrnutí k objednávce a pak i v potvrzení co Vám přijde na emailem a v dalších 2 emailech co vám dorazí ohledně průběhu objednávky. Mrzí nás, že jste ceny na žádném z těch asi 10 míst, kde jsme vám to ukázali, nevšimla a všimla jste si toho až když jste objednávku přebírala od dopravce.
    Objednávku samozřejmě můžete vrátit.

Velikosti neodpovídá zadal jsem 2XL a Velikost je spíše L

Hezký den,
    Pokud neodpovídají rozměry dle naší tabulky velikostí, tak vám zboží zašleme nové.

Tom

Číslo na triku nekvalitně nažehlené/natištěné.. Jelikož jsem ho nutně potřeboval, nereklamoval jsem ho, ale příště už neobjednam

• rychlost
    • průběžné informace o objednávce
    • jednoduchý nákup
    • Bohužel trička barevně vůbec neodpovídají vyobrazení na webu. Konkrétně objednány 2 trička v barvě tmavý tyrkys - dorazilo něco mezi světle modrou a zelenou. Kvalita odpovídá inzerované gramáži.

Jsou to jen trička, takže kvůli barvě vracet nebudu, ale byl to můj 1. a poslední nákup.

Hezký den.
    mrzí náš Vaše nespokojenost, ale toto bohužel nedokážeme nijak ovlivnit. Každý telefon, každý monitor, displej zobrazuje barvy jinak a nelze tedy nijak zabezpečit, že vidíte to co bude v realitě. Barva samozřejmě přibližně tomu co vidíte odpovídá, ale pokud si triko přiložíte k monitoru, tak to vypadá jinak, ale toto opravdu nemá žádné jiné řešení, než osobní návštěva a prohlídnutí barev na živo.

ještě nedorazilo