Přihlásit se a přidat recenzi

• 10 %

• Okradli mě, zboží nebylo dodáno.
    • Platila jsem měsíc zpátky, peníze nebyly vráceny.
    • Nekomunikují, neodpovídají na email, neberou telefon.
    • Firma VESTONA s.r.o. byla založena 26. března 2021, což jsem si bohužel před nákupem nezjistila.

• podvodné jednání

Okrádají lidi, já jsem jedna z nich....Kolik z vás již podalo trestné oznámení? Tohle nemůžeme nechat být. Pojďme se spojit, aby takové chování bylo potrestáno!

Obchod nefunguje!!!Zboží nedorazilo po zrušení objednávky nikdo nereaguje na telefon ani email. Peníze zpět asi nedostanu. Zklamání.

• Není žádná
    • PODVODNÍK

Jedná se zjevně o podvodný e-shop, vydělávající na zboží pro malé děti. Odporné. Hodlám podat trestní oznámení. Prosím pokud jste také obětí, popište krátce svůj případ (objednané zboží, cena, komunikace s e-shopem) na mail: [email protected]
    Děkuji za spolupráci, spravedlnosti snad bude učiněno za dost!

• zboží nedorazilo, neberou telefony, neodpovídají na e-maily

• Špatná komunikace
    • Nevrácení peněz
    • Prodavané zboží nemají skladem

Zboží ze zaplacené objednávky neměli skladem. Ale nic neřešili. Po mé urgenci objednávku zrušili, ale ani po měsíci nemám peníze zpět. Opravdu ten eshop NE.

• Neposlal zboží
    • Nekomunikuje
    • Nereaguje na email

14.4.2021 - Zadaná objednávka
    15.4.2021 - Mail o přijetí platby
    23.4.2021 - Mail o expedici zboží, v mailu lžou o odkazu na sledování zásilky, klamná informace, že odkaz může fungovat až večer. V mailu jednoduše žádný odkaz není.

Do dneška(3.5.) nic, eshop nereaguje na maily, chat na webu, telefon nedostupný a hlasovka plná.
    Podle různých rejstříků podnikatelů, majitel založil ve stejný čas několik firem, některé už jsou v insolvenci.
    Eshop ukazuje skladnost produktů a doručení na druhý den, opak je pravdou.

Tipuju že veškeré pozitivní recenze zde na heurece jsou všechny lživé.
    Inu jsem zvědav jestli ještě uvidím svých 1000,- nebo aspoň zboží.

• 20 %

PODVODNÍCI - Nechali si zaslat peníze a zboží i peníze nikde. Budu podávat trestní oznámení . POZOR!!!

• 40 %

• Sice pozdě a bez nějaké zpětné vazby, ale produkt mi byl doručen
    • Nulová komunikace, ani přes e-mail ani přes telefon
    • Není možno platit dobírkou
    • Doručení bylo zpožděno o 12 dní

Objednala jsem si na eshopu zavinovačku dne 14/4 a zvolila pro doručení Českou poštu, protože u této přepravy bylo na webu napsáno "u Vás 16/4". Zrovna u zavinovačky pro miminko jsem chtěla, co nejrychlejší doručení. Zaplatila jsem hned online. Přišel mi e-mail o tom, že se objednávka bude vyřizovat a pak několik pracovních dní nic.
    Psala jsem e-maily a byly bez odezvy, volala na tel. čísla - byla zaplněná hlasovka, nikdo tedy nezvedal. No a já se smířila, že zavinovačka nebude a peníze v luftu. Dne 28/4 mi zavinovačka dorazila a byla jsem předtím informována e-mailem.
    V tomto případě není chyba na straně pošty!! Chování společnosti/eshopu nesu nelibě.

• žádná není!!! podvodníci
    • NIKDY!!!!!!

Tento obchod absolutně nedoporučuji... Zboží první nepřijde potom nabízejí odškodné a při stornu objednávky peníze zatím nikde... Telefon nezvedají a hlasová schránka plná takže to už o něčem vypovídá...

• NIC
    • Zloději

Podvodný eshop s fiktivními recenzemi. Objednala jsem 21.4.2021 a dodnes zboží nikde. Na emailu obchod nekomunikuje. Na telefonu mají plnou schránku vzkazů a určitě ne děkovných, takže se ani nedovoláte. Přišla jsem o 500,- a určitě kdo jste další byl okraden, běžte jako já to nahlásit na policii, jinak se nic nezmění. Je potřeba takové eshopy hlásit, jinak budou stále dál okrádat.

• 60 %

Zboží objednáno i zaplaceno 19.4. dorazilo 4.5. docela dlouhá čekací doba ...

• 10 %

Bohužel jsem také naletěla...1000 Kč v háji. Zakladatel firmy je p.David Požár,doporučuji se podívat na tyto šílené recenze,ke kterým jsem se bohužel dostala až po neobdržení zboží.
    Pan Požár vydělává na maminkách a prodeji dětského zboží, předtím prodával baterie do mobilů a jiné, založeno měl už x firem, a poškozených je plný seznam...přitom na krku několik exekucí- opravdu se tohle může dít snad jen v Česku. Hlavně nic přes e-shop nenakupujte.
    Prosím poškozené, aby to nenechali jen tak a skutečně si našli chvíli času a šli nahlásit krádež na policii, i kdyby šlo jen o pár stovek. Policie se tím bude zabývat bohužel až nahlášená částka překročí v součtu 10.000 Kč. E-shop zatím z vesela funguje dále...

Už přes týden je zboží zaplaceno. A ještě nepřišel žádný email ani zpráva o odeslání.

• Nekomunikuje
    • Zboží nedorazilo

Ten stejný příběh jako u jiných podvedených!!! Tříkolka zaplacena a po skoro dvou týdnech stále nedorazila! HNUS HNUS HNUS!!

• Podvodné chování
    • Nevrácení peněz dle zákona

Podvodný obchod...řešen již přes PČR. Majitel je podvodník a policie jej již zná!

• Žádná!
    • NIKDO NEKOMUNIKUJE!
    • PODVODNÝ ESHOP!

Kdo můžete, běžte na Policii podat oznámení!

Varování!
    Hlavně nikdo na tomto obchodě nenakupujte. Měla jsem objednanou hračku pro syna. Čekala jsem týden, než se bude něco dít. Xkrát jsem volala na infolinku (musela jsem volat třeba 10x za sebou, hlasová schránka stále plná), kde mi slečna vždy tvrdila, že jim dodavatel zboží nedodal. Nakonec byla objednávka zrušena s tím, že mi vrátí peníze. Informaci o zrušení mi přišla i do mailu, ale ani po týdnu peníze nemám. Infolinka už nefunguje, telefonní číslo z webu pro jistotu zmizelo a emailová adresa je také jiná.
    Opravdu hanebné takhle vydělávat na věcech pro malé děti!!!! Styďte se.

• Podvodné jednání ,nevrácení peněz za stornovanou objednávku

Neměli vybranou dětskou podložku ,zrušila jsem proto objednávku a už přes měsíc a půl čekám na vrácení peněz ,stále je urguji a jen slibují a nic , platila jsem platbu přes účet.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.