- Dobrý výběr i ceny
- Rychlé odeslání
- Dobrá spolupráce a dobré dodání objednaného výrobku.
- Ochota a kvalita
zboží dorazilo v předem určené dodací lhůtě v naprostém pořádku ,obchod mohu jenom doporučit
Nakupovala jsem v tomto obchodě už několikrát a vždy spokojenost.
Musím jen doporučit. -
S obchodem Mybest home jsem maximálně spokojená. Velký výběr zboží,rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku
Velmi rychlé dodání. Hodnotím jako seriózní obchod.
Velice jsem byla spokojená nejen se zásilkou, ale hlavně s přístupem při objednání.
- rychlý, bezproblémový nákup
- žádné
- Super jednání děkuji.
- Jednoduchost a ochota
Rychlé a slušné jednání a dost dobře výrobky.
- Jiná šíře vitrážove záclony,. místo 40 cm, v reálu 36 cm
Reakce obchodu Mybesthome
Vase recenze je bohuzel neopodstatnena. U vitrazovych zaclon v nizkych cenovych reelacich - 39 kc /bm je zakaznik informovan v popisu parametru o tom , ze je mozna tolerance rozmeru +/- 3 cm. To jste asi prehledla.
Obchod dobře komunikuje, zboží přišlo za krátkou dobu, celková spokojenost.
- Minimální komunikacenale jinak v pořádku.
Výborná komunikace, kvalitní zboží
Rychlé dodání zboží , za mě dobrý.
vše krásné
Obratem doručeno, vše OK
- arogantní, odporné chování
- zboží zaplacené, ale doba dodání až měsíc. Na eshopu psáno, že zboží naskladněno, ale není to tak. Jen shrábnout peníze a zákazník ať si čeká x týdnů.
Neskutečná doba dodání. Na e-shopu můžete zboží objednat, ale reálně ho naskladněné vůbec nemají a vy tak čekáte měsíc na objednávku. Nechápu tedy smysl celého e-shopu. Snad prodávám věci, které skutečně mám a ne, že od zákazníka shrábnu peníze a na objednávku ať si čeká x týdnů. Zkontaktovala jsem tedy firmu, proč uvádí, že zboží mají, když to není pravda. Požádala jsem tedy o storno objednávky a vrácení peněz zpět na účet. Následovala odpověď plná nádavek. Jen proto, že jsem nehodlala čekat a požadovala jsem vrácení peněz zpět? V životě jsem se s takovým ODPORNÝM chováním nesetkala. Absolutně jsem nepochopila co to jako celé mělo znamenat. Takže když budete chtít stornovat objednávku, tak si to za rámeček nedáte. A to až tak, že i při zaslání peněz do poznámky uvede - psycho. S takovým chováním ať to rádoby pan majitel zabalí a jde dělat něco jiného.
Reakce obchodu Mybesthome
Nechceme vypisovat veskere nadavky nejhrubsiho zrna ktere nam tento zakaznik zaslal v emailu. Od urazek na prijmeni operatora az po vyhrozovani. Jeste jsme se nesetkali za 30 let co jsme na ceskem trhu s takovymto chovanim daneho zakaznika. Lide jsou ruzni a bohuzel jsou i tací , kteri si léčí sve zivotni problemy urazenim a vyhrozovanim. Taková mira agresivity a chovanim zakaznika je na povazenou. Prejeme zakaznikovi klid v dusi. Za zpozdeni v objednavce jsme se mu slusne omluvili.
Nakoupeno v tomhle obchodě poprvé a velká spokojenost.
- rychlost dodání
- výběr zboží/barev