• Zboží zatím nedorazilo, objednáno 29. 11.. Uvedené telefonní číslo nikdo nezvedá.

• Rychlost dodání
    • Bohužel přišel jiný typ deospreje než jsem objednal

Dobrý den ,

mrzí nás vaše negativní zkušenost. Prosím o kontaktování reklamačního oddělení ([email protected]), které bude vzniklou nepříjemnost spojenou s přepravou zboží přepravní společností ihned řešit. Budeme se snažit vyřešit situaci k vaší spokojenosti.

myAustria.cz

Rozbalená zásilka. Roztržené a otevřené obaly....

Dobrý den ,

myAustria.cz

Bohužel mi přišla rozdělaná krabička s čajem.

Reakce obchodu myAustria.cz

mrzí nás vzniklá situace. Poprosím obrátit se na naše reklamační oddělení: [email protected] a vzniklou nepříjemnost vyřešíme k vaší spokojenosti. Věříme, že při příští objednávce uděláme na vás lepší dojem.

myAustria.cz

• Zboží jsem zaplatila kartou předem a nakonec balík přišel s dobírkou a špatně udanou cenou. Takže jsem ho nepřebrala a teď nemám ani balík ani peníze.

Reakce obchodu myAustria.cz

děkujeme za vaše hodnocení naší online drogerie s kvalitní rakouskou a německou drogerií.
    Mrzí nás vzniklá situace v oddělení logistiky a skladování. Bude rádi, pokud se nám ozvete na reklamační oddělení ([email protected]) a vzniklou nepříjemnost společně k vaší spokojenosti vyřešíme co nejdříve.

myAustria.cz

Objednala jsem si barvu na textil za 259 a pribalili mi k ní dárek za 2000,ktery nebyl ani v objednavce naštěstí jsem objednávku neprevzala

Reakce obchodu myAustria.cz

Mrzí nás vzniklá situace v oddělení logistiky a skladování. Bude rádi, pokud se nám ozvete na reklamační oddělení ([email protected]) a vzniklou nepříjemnost společně k vaší spokojenosti vyřešíme.

myAustria.cz

Barva nebarvi. Použil jsem jedno balení na jedny vybledlé tepláky, přesně dle návodu. Pak použil i to druhé balení, tepláky jsou stále šedé. Vyhozených 500 Kč.

Reakce obchodu myAustria.cz

Děkujeme za vaše hodnocení. Mrzí nás, že produkt nesplnil vaše očekávání a nepodařilo se Vám dosáhnout požadovaného efektu. Zatím byli všichni naši zákazníci s těmito barvami mimořádně spokojeni a jejich prodejnost je velmi vysoká.