Hudba byla strašná a vůbec neodpovídala ukázce.
Reakce obchodu Musicer
Tady je bohužel krásně vidět, jak si někteří zákazníci umí vymýšlet. Dáváme demo ukázky, které jsou prvními 30 sekundami z reálného provedení skladby. Každý si tak může poslechnout, co si koupí.
Je stupidní tvrdit, že uděláme ještě nějaký extra další soubor jen proto aby byl ukázkou. S aranžemi si dáváme sakra práci aby byly tak jak originál, proč si přidělávat práci něčím navíc?
A vzkaz pro zákazníka: Když Vám něco nesedí, máte se ozvat, jistě bychom případný problém obratem odstranili.
Jak se ukazuje, tak heuréka je stále více místem pro stěžování než pro nějaké reálné recenze, blíží se doba, kdy heuréka skončí. -
- Velký výběr skladeb, kvalitní nahrávky. Rychlé dodání.
- Vyšší cena. Konkurence má stejnou kvalitu, ale za polovinu (někdy i méně) ceny. Konkurence má bohužel menší sortiment, takže když chcete konkrétní nahrávku a u konkurence není, tak si musíte zde připlatit.
Karaoke je bezva zábava, doporučuji všem.
Zatím dobrý
Kvalitní eshop s karaoke
Oceňuju vstřícnost majitele a rychlou komunikaci, řešení problémů ke spokojenosti zákazníka. -
zatial nie som spokojny s nakupom karaoke kapely starnu preto ze som uvedeny tovar na moj email nedostal . nasledne som objednal dalsie skladby dna 16 04 2018 pod cislom obj.50564 a tak som zvedavy ci mi to nejako dorucite a ked som urobil nejaku chybu poprosim zavolejte na mo bil 0915322711 alebo na anton [email protected]
Reakce obchodu Musicer
děkuji za recenzi, ale nepotěšila, obzvláště proto, že jsem Vám jako zákazníkovi psal, že jsem viděl nějaké platby na účtu, které by mohly být od Vás, ale vzhledem k tomu, že jste u plateb neuvedl správné variabilní symboly, nevíme ani jestli se jedná o úhradu objednávky ani jestli se jedná o navýšení kreditu. Snad tedy alespoň takto přes heuréku se podaří tato informace předat a Vy mi napíšete mejl. Každopádně nepřišla do banky ani jedna platba ve výši pro úhradu objednávky, které číslo zde uvádíte.
Pro všechny čtenáře zde na heuréce tedy ještě zdůrazňuji, že máme nastavený automat, který podle variabilního symbolu příchozí platby rozhodne k čemu platba patří. U tohoto zákazníka se ale nemáme vůbec čeho chytit, neboť u platby nesedí k uvedené objednávce ani částka, ani tam není uvedený VS a dokonce ani nikde v poznámce není žádné jméno. Je třeba na to myslet, že když někomu něco platíte, že příjemce pozná, že platíte Vy.
Ing. Vladimír Růžička, majitel webu www.musicer.net -
- Jednoduchosť a super kreativita
- rychlé jednání, dobré ceny
- Supr rychlé
- rychlé, ihned po zaplacení byl soubor ke stažení, možná platba mobilem
- dodana skladba sa nezhodovala s demo ukážkou
Reakce obchodu Musicer
Ano, pochopitelně. Demo ukázka je totiž verze s melodickou linkou, ale zákazník si OBJEDNAL A DOSTAL verzi bez melodické linky. To je jediný rozdíl.
Bohužel než aby se zákazník na nás obrátil (bylo by obratem vyhověno), za svou vlastní blbost se tady mstí.
Ještě k dodací lhůtě: Objednáno 1.1.2018 22:27, peníze od zákazníka přišly na náš SK účet 2.1.2018 14:03, první stažení ze strany zákazníka proběhlo 2.1.2018 15:04. Taková strašná to byla délka dodací lhůty, že je třeba tady dát jen půl hvězdičky!
Ing. Vladimír Růžička, majitel webu -
Rychlost, kvalita, spolehlivost.
Sortiment, rychlost, cena odp kvalitě i záměru
ok
Výborná komunikace.
Velmi rychlé jednání, vstřícný přístup, vše vysvětleno na základě telefonátu. Odběr zboží ihned po zaplacení faktury. Doporučuji!
Drobný problém ohledně účtu se po tel.hovoru podařilo vyřešit.
Poté již bez problémů.
JP. -
- rychlý, komunikativní, intuitivní
- žádná
Úžasný zvuk, věrné aranžmá, není co vytknout.
Kvalita je opravdu dobrá, byla jsem mile překvapena
Propracované hudební aranže do nejmenšího detailu a velký výběr dostupných formátů mne uchvátil. Asi jsem se zase zamiloval, tady utratím asi hodně peněz :)