- zaplatil som 10 nahrávok, dostal som iba 8
nahrávky sú dobre, no nedorazili všetky.
Reakce obchodu Musicer
Zákazník se bohužel mýlí a jeho záporný postřeh není pravdivý. V první řadě se na našem e-shopu žádné soubory neposílají. Zásadně je vždy vygenerován odkaz pro stažení konkrétních souborů, což se u všech objednávek stalo. Je ale pravda, že jeden soubor si zákazník nestáhnul ikdyž ho zaplacený má. To už není ale chyba našeho webu, ale zákazníkova.
Registrovaný uživatel našeho webu si může stáhnout soubory ze všech svých objednávek i zpětně před dobou registrace, pojítkem objednávek a odkazů je registrační e-mail uživatele. -
- do košíku naskakují neobjednané položky,je třeba to hlídat
Reakce obchodu Musicer
problém bohužel vzniká u zákazníků, kteří si zakáží cookies, e-shop pak nemůže přesně identifikovat konkrétního zákazníka. Pokud se v jeden okamžik sejde při objednání více takových zákazníků se zakázanými cookies, přiskakují jim položky ostatních do jednoho košíku. Řešení je jednoduché - nezakaujte cookies, pokud chcete, aby Vám webový prohlížeč dával správné produkty do košíku.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Když potřebujete jednu písníčka tak je dost dráhá.Bohužel poskladat cd nebo dvd dle vlasního vyběru sice jde ale cena dost vysoka a proto je si mužete koupit už nějaky před mix ale ten zase kvuli jedné písničce nemá smysl kupovat.
Reakce obchodu Musicer
Nechápeme, proč obchod nedoporučujete! Je třeba si uvědomit, že nikomu skladby nenutíme, nákup je každého věc!
Skladby vyrábíme kvalitní, dema máme na internetu ke všem skladbám a za kvalitu se platí. Každý by chtěl kvalitu, ale zaplatit za ni se jak, se zdá, pak nechce.
Vyrobit jednu skladbu zabere spoustu času a ten musí být zaplacený. Více to nemá cenu rozebírat. A ještě ke všemu kvůli 57 Kč za skladbu. Pak jdete a dáte 100 Kč za krabičku cigaret. -
- Kvalita,rychlostnedela
- Nedela vsechny nejposlouchanejsi veci na ytube
Doporucuji
Pohoda. Zaplaceno kartou a hned staženo.
Slušný výběr, i novinek -
- Velké množství formátů skladeb
- nevšimnul jsem si
Vše je v pořádku, už jsem tam utratil spoustu peněz :)
- Co jsem hledal, vše bylo online
Bez výhrad, platba kartou a následné stažení bez problémů
- Vše online
- Kvalitní hudební provedení
- V místě mezery není označení o mezihře
Vše v pohodě, potěšil nákup balíčku skladeb, jsou pak výrazně levnější.
- Kvalitní zboží, široký sortiment.
Doporujuči, ochota personálu, odborné poradenství, velmi rychlá doba dodání.
- Rychlé stažení karaoke za přijatelnou cenu.
Seženete zde opravdu všechny podklady.
- vysoká klalita zpracovíání!!!!!!!!!!
- o žádné nevím
- Rychlost,perfektní kvalita a servis
- Žádné jsem nezaznamenal
Nakupoval jsem poprvé a určitě ne naposledy.Byl jsem překvapený kvalitou i způsobem provedení.Mnohokrát děkuji týmu za kvalitní práci i za kladný přístup k zákazníkům.Díky Robert
- Vybrat - zaplatit - stáhnout - užívat :-)
- dosud neobjevil
Kdo hledá najde a bude spokojen
- kvalita
- Vyborne spracovane karaoke