- Rychle dodání, skvělá komunikace
- Přehledné stránky
- Rychlost doručení
- Zajímavé tituly
Maximálni spokojenost
- Zboží přišlo brzy, v dobrém stavu.
Jeden z nejhorších obchodu co znám. Velká neochota prodavače. Pomalu a špatně fungující web. A doprava do prodejny trvá 14 dnů??? Myslel jsem, že funguje v této době doprava, ale vypadá to, že to nesete pěšky.
Reakce obchodu Multiland.cz
objednaný titul nebyl skladem k okamžitému odeslání směrem ke kupujícímu. Poslední kus titulu jsme stáhli z jedné z našich prodejen k nám na sklad. Všeobecně stažení titulů z prodejen trvá až 14 prac. dní. O této skutečnosti je zákazník při vytváření a následně potvrzení objednávky předem obeznámen.
O neochotě obchodu tak nemůže být snad ani řeč :).
Pokud jste byl jako zákazník s touto situací nespokojen, mohl jste nás kontaktovat a celá věc by byla zajisté vyřešena ku Vaší spokojenosti :).
S pozdravem,
Tým Multiland -
objednal a obratem bylo doručeno
Je to obchod, který si neváží zákazníka. Objednám jinde. JV
Reakce obchodu Multiland.cz
jako zákazník jste byl e-shopem upozorněn na úhradu objednávky do určitého data, přičemž tato podmínka Vaší stranou nebyla splněna. Proto byla Vaše objednávka automaticky stornována. Částka za stornovanou objednávku dorazila až po dalších 3 dnech. Úhrada za stornovanou objednávku byla zaslána zpět na účet.
Na základě našeho doporučení jste si mohl objednávku znovu vytvořit. Bohužel se tak nestalo.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
Tým Multiland -
- Slusnost, kvalita a noc dekuji :-)
Jsem spokojená
- Už dlouho mi nepřišlo zboží tak perfetně zabalené....
nic
- spolehlivost
- rychlost a spolehlivost
- nemám
Vše OK
- Skvělá operativní spolupráce.
Rychlost a spolehlivost
Som spokojný a nemám žiadne pripomienky, Jozef Bačka
Objednání bylo bezproblémové, dodání rychlostí blesku, jsem velice spokojen.
Spolehlivost, rychlost..
- Zboží dorazilo hned druhý den v perfektním stavu.
- Objednáno 18.3., zboží bude údajně doručeno 1.4. Zboží je skladem. 14 dni na dodání??? Nezaplatil jsem naštěstí předem.
Dlouhá dodací doba, zboží zatím nedorazilo. Nedoporučuju.
Reakce obchodu Multiland.cz
dva ze čtyřech objednaných titulů při přijetí objednávky e-shopu, nebyly skladem. Zákazník na tuto skutečnost byl upozorněn už při odeslání objednávky do e-shopu, a to tak, že některé zboží z objednávky není skladem a stahuje se z prodejen, kde doba dodání titulů na sklad může trvat až 14 PD.
Po zaslání titulů z prodejny na sklad bude objednávka kompletní a bude se moci předat dopravci, který zajistí doručení zboží k zákazníkovi.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
- Výborné
- spolehlivost