Chybna stranka, nemaju platobnu branu.
- zboží uvedené skladem ve skutečnosti skladem není, mají jen pár kusů a doobjednávají odjinud
Reakce obchodu Mujsex-shop.cz
Vážený pane P.,
rád bych uvedl na pravou míru Vaše LŽIVÉ tvrzení, kterým se úmyslně a bezdůvodně (?) snažíte poškodit naše dobré jméno.
V době vytvoření Vaší objednávky byla u produktu, který jste si vybral uvedena aktuální dostupnost SKLADEM a ve skutečnosti jsme také měli SKLADEM 2ks.
V objednávkovém formuláři před potvrzením objednávky, jste byl upozorněn, že Vámi požadované množství 3kusy není skladem a dodací lhůta bude 7 - 14 dní, přesto jste objednávku potvrdil.
Obratem jsme Vás o tomto faktu informovali a uvedli předběžný termín expedice do 10 dní. Do dnešního dne NEEVIDUJEME z Vaší strany žádnou odpověď. Jestli si přejete objednávku stornovat, poslat jen 2 kusy atd., zkrátka žádná zpětná vazba, bez reakce.
Dále bych rád uvedl pro OBJEKTIVNOST Vašeho hodnocení informace, které jste mi sdělil v telefonickém hovoru.
A sice, že hned druhý den po vytvoření objednávky v našem eshopu a po obdržení informace z naší strany o dodacím termínu, jste si produkt objednal jinde, nám nedal vůbec ŽÁDNOU zprávu a pouze udělil toto negativní a nepravdivé hodnocení.
V obchodě se bohužel občas stává, že je potřeba zboží doplnit a DOOBJEDNAT ODJINUD!(velkoobchod)
Vratislav Polický
Mujsex-shop.cz