Hezky přístup ke klientům. Doporučuji

• Dobré ceny, rychlé doručení, kvalitní produkty.

sortiment,ceny

Protože už jsem několikrát objednával,a vždy to bylo bez závad, jsem maximálně spokojený .

• Rychlost,
    • ceny
    • originalni pozornost

• Velý výběr zboží, dobré ceny ,příjemná obsluha

Parkování

zboží přišlo druhý den, skvělé

super

rychle adodani a kvalitni

• velmi rychlé vyřízení objednávky (do druhého dne) v případě vyzvednutí na prodejně
    • samotná prodejna je zavřená, člověk musí zvonit na sklad e-shopu vedle; to, že prodejna už nefunguje, na webu není

Reakce obchodu MujNuz.cz

Dobry den,
    prodejna je zavrena jiz pres tri roky... O tom, ze ji neprovozujeme mame info v kontaktech i paticce eshopu, asi jste to prehledl.
    Dekujeme za nakup a budeme se tesit i na pripadne budouci obchody!

Rychlé jednání. Zajímavé ceny.

• Bez problémů

• Oficiální distributor, rychlé vyřízení, spolehlivost, velké množství zboží skladem

Perfektní servis.

Obchod nabízí špičkové, velmi kvalitní produkty, v bohatém sortimentu. Funguje jako e-shop a jako takový má co zlepšovat. Například fotografie jsou nekvalitní, často jen zkopírované a navíc ve zcela nedostačujícím množství, nejsou detailní. Popis produktů často nenabízí dostatek informací, takže je nutné si produkt vyhledat na oficiálních stránkách výrobce, kde teprve vidím jak to má vypadat a mám tak možnost se adekvátně rozhodnout zda chci nebo ne. Toto vidím jako hlavní mínus obchodu.
    Jako plus hodnotím přístup lidí uvnitř, jejich vstřícné a pohotové jednání a rychlé vyřízení objednávky. Rovněž se mi líbí reakce obchodu na e-mailové dotazy k produktům a úroveň těchto odpovědí.
    Obchod i přes webové nedostatky DOPORUČUJI.

Dlouhodobě skvělá volba, když si chcete pořídít nový nůž (nebo příslušenství k němu).

Zdravím, jako už po několikáté super a bez výhrad.
    Moje 4. Spyderco v životě. Stejný obchod a velká spokojenost.

• je blízko. Brno je fajn.

Pamatuji ještě kamenný obchod a měl jsem ho rád. Je fajn, že i lidi ve výdejním skladu ví, co vlastně prodávají.

• Velmi rozsáhlý sortiment
    • Drtivá většina položek skladem
    • Bohužel nemá prodejnu, takže zboží si není možno "osahat"

• velmi rychlé dodání
    • solidní jednání
    • velký sortiment, logická struktura stránek

Kupoval jsem tam už vícekrát, velký výběr zboží, rozumí tomu co dělají, a ještě jsem vždycky dostal malý dárek, je to roztomilé:-)