Skvělé služby, pan mi dokonce pomohl ms office nainstalovat :-) přes vzdálené připojení
Je to moje první zkušenost a je velmi kladná.
Byla mi přislíbena pomoc v případě komplikací s aktivací. Vše proběhlo hladce, pomoc nebyla nutná.
- Zboží dostanete během chvilky a vše funguje, jak má.
- rychlé a příjemné jednání
- Ceny, rychlost
Zatím v pohodě.
- Rychlost, korektní jednáni, velmi dobrá technická podpora.
- rychlost a cena
Vše OK
Po zaplacení ihned přišla el. licence, instalace bez problémů. Maximální spokojenost s cenou i rychlostí. Díky
- Číslo přišlo velmi rychle, dokonce nebyla třeba ani aktivace po telefonu
Vše v pořádku, spokojenost
- rychlost
- funkčnost produktu
Od začátku až do konce objednávky vše rychlé a v pořádku. Mohu doporučit
- slusny vyber
- Rychlé dodání, perfektní komunikace.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- rychlost vč. poradensví
Jelikož jsem nevěděl jaký typ software koupit , zavolal jsem na infolinku a přítomný pracovník mi v zápětí zavolal a poradil s vodným nákupem pro moje potřeby.
- Ochotný support servis
Koupil jsem si operační systém Windows 10, klíč mi dorazil do emailu, vše jsem nainstloval, neustále mi windows píše abych aktivoval systém, ale že klíč již byl bohužel použitý na jiném zařízení. Zboží tedy nemohu doporučit, je nedůvěryhodné.
Reakce obchodu Můj-Software.cz
děkujeme Vám za hodnocení. Je nám líto, že jste se potýkal s potížemi u produktu zakoupeného u nás. Proto jsme Vás ihned vzápětí kontaktovali s náhradním licenčním klíčem pro Váš produkt a dle naší telefonické komunikace by již vše mělo být v pořádku.
S negativním hodnocením už bohužel nic neuděláme, ale stojíme si za tím, že všechny potíže řešíme obratem a pokud možno vždy ke spokojenosti našich zákazníků.
S přáním hezkého dne
Tým Můj-Software.cz -
Je to již druhá objednávka,spokojenost.
- rychlé a bezproblémové jednání