Skoda,ze jsem si tu neprecetl toto varovani drive.Pred 4 mesici jsem si pres tuto firmu obejdnal autopotahy z MADu,vstricnost opravdu velika,akorat chteli prenize predem kvuli tomu ze slovaci az po zaslani penez davaji do vyroby potahy,rikam ok zaslu penize 6000Kc a potahy stale nemam doma pan majitel se porad na neco vymlouval a po poslednim telefonatu kdyz jsem mu volal rekl ,ze mel dlouhodobou dovolenou za 4 mesice asi osma a ze to dal na starost nekomu jinemu a ten se o nic nestaral a nic nerozesílal.Podle nej jsou na skladu dovezene,ale jestli budu chtit penize vratit nebo potahy je prej na me,ze se mi hrozne omlouva za celou firmu.Ríkam mu chci vratit penize a potahy si strcte za klobouk.Akorat povidal,ze mi musi zaslat protokol ohledne storna ktery vyplnim,podepisu a poslu z5 a pote mi zasle peniíze na ucet a od te doby mi nebere telefony a ani jinak neopovida .mam strach,ze se tech penez nedockam.Tak Vas všechny varuji z mptuning nic nebrat.
- absolutně nic
- Obchodníka raději nekontaktovat. Lže a lže. Ceny jsou přemrštěné, reklamace neuznává.
Tak jsem snim mluvil po telefonu z sefem mptuning,a ten mi rekl ze mu dodavatel dodava ty antiradary v krabicich pry upraveny int.cz a ze on nekontroluje ty antiradary jestli jsou v poradku.A ze se pry mohlo stat ze jeden nebyl upraven.Nabidl mi ze mu ten antiradar muzu poslat zpet,a ze von to preda dodavateli ktery mi to upravy.Jenze hacek je v tom ze mu mam poslat ten antiradar bez zaplaceni.To se mi vubec nelibi,protoze ten pan lže.Neodpovida mi na emaily ktery jsem mu poslal,a kdyz jsem snim mluvil po telefonu tak mi rika ze pred 5 minutami mi poslal email ohledne odeslani toho antiradaru zpet.Jenze ten email tam nebyl a neni!Proto mam strach ze kdyz mu poslu ten antiradar zpet,že uz nebudu mit ani penize ani antiradar.Ten vychcanej obchod je na www.mptuning.cz