Objednaná matrace na míru a během 2 dnů jsem jí měla doma. Tak ještě uvidíme, jak se na ní bude spát malé, ale za mě zatím super !
Tým MPO -
Vše skvělé, komunikace, poradna, rychlé dodání. Děkuji
Vážený zákazníku,
jsme rádi, že jste spokojeni. Prioritou naší společnosti je rychlá expedice i atypických matrací.
Tým MPO -
Rychlé vyřízení objednávky a vstřícnost. Potahy z příjemného materiálu, kvalitně ušité. Přijatelná cena.
Tým MPO -
Objednávka byla dopručena včas. a Balík byl moc dobře zabalený, takže vše přišlo v naprostém pořádku.
Tým MPO -
Český výrobce, velký výběr, dobré ceny a dokonce možnost objednat matraci na míru bez příplatku! Rychlé zpracování objednávky. Dárek k matraci zdarma.
Vážený zákazníku,
jsme velice rádi, že jste s našimi službami spokojen. Snažíme se našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc. Přejeme klidný a spokojený spánek.
Tým MPO -
- Rychlost dodání. Matrace odpovídá popisu. Spí se na ni dobře.
Tým MPO -
rychlost do pár dnů, po objednání vlastního rozměru, super
vše ok
- Rychlost vyřízení
- Okamžitá reakce prodejce
přehled, rychlost, kvalita
Tým MPO -
domluva s dopravcem byla tragická
Vážený zákazníku,
velmi se omlouváme za komplikace. Na dopravu využíváme externí přepravní společnost a bohužel nemůžeme ručit za jejich zaměstnance. Doufáme, že Vám spokojený spánek vynahradí tuto zkušenost.
Tým MPO -
Opravdu vše perfektní ! Matrace doma za 5 prac. dnů - tak, jak slibují.
Samotná matrace je skvělá, vzali jsme si XXL ko a je přesně dle našich představ..... Jedna z mála reklam, která mluví pravdu :-)
DěkujemeReakce obchodu MPO Matrace
Tým MPO -
Přesně to co jsem objednal.Perfektni.
rychlost, kvalita
Tým MPO -
- Velikost matrace na míru zdarma
super komunikace, rychlost, ochota
Vážený zákazníku,
komunikace se zákazníky je pro nás velice důležitá a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Přejeme klidný spánek
Tým MPO -
- objednávka byla rychle vyřízena.
Tým MPO -
- Rychlost, kvalita, cena.
Tým MPO -
- Možnost napřímo komunikovat s výrobcem, řešit požadavek a odlišnost od objednávky, kdy bude matrace vyrobena, dodána a detailní, pravidelné informace o stavu a průběhu výroby.
- Výběr
Tým MPO