Vše v pořádku.
- pohodlný nákup
- Rychlé dodání, skvělá komunikace
Vážený zákazníku,
komunikace se zákazníky je pro nás velice důležitá a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Přejeme klidný spánek
velice seriozní jednání
- jsem velice spokojen.
Tým MPO -
- Obchod má standardní rozměrovou nabídku matrací po 5 cm. To není obvyklé u všech obchodů se stejným zbožím. Výroba matrací probíhá prakticky na zakázku. Rovněž výšku matrací lze volit podle potřeby. Komunikace s obchodem byla velmi vstřícná a rychlá. Webové stránky jsou zpracované přehledně a sestavu objednávky lze provést automaticky zakliknutím podle doporučení. Po všech stránkách obchod doporučuji.
- Ve srovnání s konkurencí má tento český výrobce přijatelné ceny. Výroba je automatizovaná s NC stroji.
- Zabalení matrací je komprimované do malých rozměrů a balík lze přepravovat bez použití přivěsného vozíku v kufru auta.
- Žádnou nevýhodu obchodu jsem nenašel.
Naprostá spokojenost s výběrem druhu matrace a dopravou.
Vážený zákazníku,
jsme velice rádi, že jste s našimi službami spokojen. Snažíme se našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc. Přejeme klidný a spokojený spánek.
- rozumné ceny
- rychlé doručení
Tým MPO -
Dodaná latexová matrace je na několika místech potrhaná a špinavá
Reakce obchodu MPO Matrace
latexové matrace se vlévají do forem, tím mohou vzniknout určité nedolitky, které ale určitě nemají vliv na kvalitu spánku. Přejeme spokojený spánek a vše dobré.
Tým MPO -
- možnost vyzkoušet na pobočce, vyzvednuto na pobočce Olomouc
- dobré ceny 1+1
- česká výroba
- Doprava zdarma
- Kvalitní produkty
- Matrace přijede v hodně malé ruli
Celkově u MPO už třetí nákup. Až budeme kupovat další matraci, MPO bude jasnou volbou.
- Vše proběhlo bez problémů
Tým MPO -
Spolehlivý obchod,velmi dobrá komunikace .
Tým MPO -
Velmi vstřícné a ochotné jednání. Požadoval jsem zcela netypický polštář jako opěradlo do sedací soupravy. MPO velmi ochotně moji objednávku přijal. Zatím jsem velmi spokojen a očekávám, že konečný výrobek bude stejně dobrý.
Bez výhrad
Tým MPO -
Absolutni spokojenost,ochota,bylo dodank co jsem objednal.Vyborna cena i kvalita.
Tým MPO -
Potahy na matrace naprosto úžasně zpracované, velmi kvalitní, naprosto přesný rozměr, jsme velmi spokojení
Tým MPO -
Kvalita za výbornou cenu a rychlé dodání
Kvalitní materiál.
DoporučujiReakce obchodu MPO Matrace
Tým MPO -
Ochota personálu, komunikace bezvadná. Matrace kvalitní.
Tým MPO -
- Dlouhá dodací lhůta. Zboží jsem objednala a zaplatila 20.2.2 025 dodnes nebylo dodáno.
Vážená zákaznice,
omlouváme se za delší čekací dobu. Expedice je uvedena u každé matrace v detailu. Expedice je 7 pracovních dnů. Vaše objednávka je připravena k expedici, která proběhne dnes. O expedici budete informována emailem. Přejeme vše dobré.
Tým MPO