- Super jednání
Se společností MP mám skvělou zkušenost při koupi bazarového telefonu. Hned po objednávce mě telefonicky kontaktovali, aby ověřili detaily objednávky a ujistili se, že je všechno v pořádku – to na mě působilo velmi seriózně a profesionálně. Samotný telefon dorazil rychle, byl pečlivě zabalený a stav naprosto odpovídal popisu na stránkách. Překvapila mě také čistota zařízení, působilo téměř jako nové.
Velmi si cením otevřené komunikace, férového jednání a ochoty poradit. V dnešní době není samozřejmostí, aby prodejce projevil takový zájem o zákazníka. Díky tomu mám z nákupu opravdu dobrý pocit a společnost MP mohu s klidným svědomím doporučit každému, kdo uvažuje o koupi bazarového telefonu. Určitě to nebyl můj poslední nákup. -
Všechno v nejlepším pořádku
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Objednal sem si hodinky samsung watch 6 Classic použité zboží B. Hodinky když jsem vzal do ruky špinavé lepkave zaschnutí bordel pásek potrhany a tomuhle říkáte B stav? Nemám slov už nikdy nic přes vás nekoupím
- Rychlá reakce
Horší informace na stránkách, ale po objednání zavolali, vše vysvetlily
Musel jsem si zakoupit jinde nemohu už déle čekat
- perfektní jednání,rychlé doručení
již jsem popsal ve výhodách
Spokojenost, dobrá domluva s obchodem, rychlost dodání
- rychlé a vstřícné jednání
- spokojenost zákazníků
osobní kontakt prodávajícího
- nízká cena
- delší dodání, čekala jsem do druhého dne
vyhovující
- Blesková reakce prodejce po provedení objednávky.Ochota a vstřícnost vyhovět zákazníkovi.
- Žádné jsem nenašla.
Přehledná dostupnost zboží . Přijatelná cena zboží .
- Možnost nákupu na splátky.
- Nenašla jsem.
Rozhodně doporučuji všem.
Příjemné jednání,
okamžitá informovanost o stavu objednávky. -
- Dobré ceny.
- Objednávky prý si všimli až druhý den večer, proto prý zboží během dne vyprodali, takže jsem byl telefonicky dotázán, zda počkám na novou dodávku.
Nákup v obchodě bych doporučil.
- nedostatečný informace o produktu a jeho příšlušénství..
- slušná cena výrobku
rychlé jednání
druhý den po objednání mě ještě kontaktovali telefonicky a domluvili jsme si podmínky dodání
samozřejmě kontakt emailem
doporučuji