- rychle vyrizeni objedn
- zadna
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni s naším zákaznickým servisem. Tým MotoZem
- Rychlost a dostupnost daného zboží
- Komunikace obchodu
- Cena oproti konkurenci
Reakce obchodu MotoZem
Moc děkujeme za výčet pozitiv našeho obchodu. Těšíme se na Vaši další návštěvu, tým MotoZem
Vždy jsem byla spokojená i s výměnou kožené bundy.
Děkujeme, Pájo, za pozitivní hodnocení a těšíme se na další nákup. Tým MotoZem
- Velký výběr zboží pro motocyklisty.
Reakce obchodu MotoZem
Dobrý den, Josefe, velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsme rádi, že je náš výběr atraktivní i pro Vás :) těšíme se na další návštěvu, tým MotoZem.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za hodnocení, tým MotoZem.
Zboží označené skladen a dodací lhůta přitom cca 10dní. Bohužel jsem nemohl čekat. Překvapilo mě, že jsem ji nedostal do 3 dnů jako všude.
Reakce obchodu MotoZem
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Můžete nám, prosím, nasdílet, o jaké zboží se jednalo? Pravděpodobně se dodávka zadrhla u výrobce, což jsme bohužel nemohli ovlivnit. Nicméně se vždy snažíme o nejrychlejší možné dodání, zvlášť když víme, že se blíží slunečné dny a chcete vyrazit provětrat mašinu. Tým MotoZem
Vse OK
Děkujeme! Tým MotoZem.
- ceny
- výběr zboží
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za pěkné hodnocení, jsme moc rádi, že jste spokojeni s výběrem i cenami. Tým MotoZem.
Velký výběr zboží za skvělé ceny ,rychlé dodání,skvělá komunikace
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme, Carlosi, za super hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s výběrem i naším servisem. Tým MotoZem
- Super
Děkujeme! Vaše hodnocení nás moc potěšilo. Tým MotoZem
- Dobrá komunikace
- Rychlost dodání
- Dobré ceny
Nečekaně velmi rychlé doručení od objednání hned druhý den. Dobrá komunikace.
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za výčet všech pozitiv, které jste u nás našli. Budeme pracovat na tom, abych jich stále přibývalo. Tým MotoZem
Objednal jsem si filtr který nebyl skladem, přesto objednávka neměla zpoždění,Motozem můžu jen doporučit.
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme! Jsme rádi, že se naše úsilí vyplácí a přidáváte se k našim spokojeným zákazníkům. Tým MotoZem.
- Velmi rychlá komunikace s obchodem
- Výměna zboží vyřízena do jednoho týdne
Reakce obchodu MotoZem
Andreo, děkujeme. Jsme nesmírně potěšeni, že vše funguje, jak má, tým MotoZem.
Zboží v Top kvalitě.
Určitě nakoupím znovuReakce obchodu MotoZem
Děkujeme za prima hodnocení, jsme rádi, že jste spokojeni s nákupem a těšíme se na další návštěvu. Tým MotoZem.
- perfektní servis
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za parádní hodnocení, to nás moc těší. Tým MotoZem.
přehled , rychlost, kvalita
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za super hodnocení, tým MotoZem.
vše OK
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za 100% hodnocení a těšíme se na další spokojený nákup. Tým MotoZem.
- Zákaznický servis super
Mockrát děkuji za super vyřízení mé objednávky komunikace se zákaznickým centrem super rychlá i v odpoledních hodinách. Dodání velmi rychlé.
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme, Vlaďko za hodnocení, jsme moc rádi za spokojenost s naším zákaznickým centrem, tým MotoZem.
- žádné balné a poštovné, rychlost dodání, velikost sedí dle tabulky
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za krásné hodnocení, moc si toho vážíme a těšíme se na další nákupy, tým MotoZem.
- Děkuji za radu při výběru vhodné nabíječky,jste odborníci.
Reakce obchodu MotoZem
Rudolfe, děkujeme za zpětnou vazbu, pozitivní hodnocení předáme i kolegům a těšíme se na další návštěvu, tým MotoZem.