- Já zde nemám co dodat, psal jsem to víckrát, pro mne je tento obchod super. Ať už co se týče doplňků na moto nebo na cyklo . Mne mile v tomto směru překvapily. Byť mají omezený výběr ale doprodejové ceny na kolo je prostě luxus. Chce to ale vše viyzkušt nejlépe na prodejně kam mne vždy zboží přepošlou.
Nic !!
Reakce obchodu MotoZem
jsme rádi, že jste s naší prodejnou a přístupem maximálně spokojen. Neustále hledáme cesty, jak být ještě lepší a takovéto zpětné vazby jsou pro nás motorem, který nás posouvá dopředu. Rádi Vás opět uvidíme :)
Tým MotoZem -
- Při osobní návštěvě ochota a pomoc a konzultace.
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za hodnocení a věříme, že nás opět navštívíte :)
Tým MotoZem -
Vzorná komunikace a bleskové dodání
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme. Zmíněná pozitiva můžete očekávat i při dalších nákupech. Přejeme příjemný zbytek moto sezóny :)
Tým MotoZem -
- Prodejce ochotny, poradil s vyberem...
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za hodnocení a s novým vybavením přejeme mnoho úspěšných cest. Těšíme se na další komunikaci :)
- Rychlost dodání
- Kvalita produktu
- Ceny
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za výčet pozitiv, která můžete očekávat i při dalších nákupech.
Naprostá spokojenost.
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za stručnou a výstižnou recenzi. Přejeme úspěšný zbytek moto sezóny :)
Tým MotoZem -
Pratelske jednani s operatorkou CallCentra. Rezervace na pobocce. Skvely. No a v super akci jsem doatal kompletni obleceni za skvelou cenu.
Reakce obchodu MotoZem
snažíme se, aby bylo vyřízení objednávky co nejplynulejší a stejně tak si zakládáme na vstřícné komunikaci a jsme rádi, že je to vidět :) Přejeme příjemný zbytek moto léta!
- Perfektní
- nemám
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za nákup a pozitivní zpětnou vazbu. Ať Vám přilby dlouho slouží :)
Tým MotoZem -
- Vstřícný a ochotný personál . Dobrá komunikace E-shopu. Rychlé převedení zboží z jiné prodejny .
Reakce obchodu MotoZem
Děkujeme za výčet pozitiv, která můžete samozřejmě očekávat i při dalších nákupech. Přejeme příjemný zbytek moto léta :)
Tým MotoZem -
- Velmi výhodná akce 1+1, ochotný, fundovaný prodavač pobočky v Plzni, dobrá komunikace s obchodem.
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za výčet pozitiv a věříme, že jste u nás nenakupoval naposled :)
- Blízko bydliště.
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za návštěvu a doufáme, že k nám opět brzy zavítáte :)
- velký výběr
- relativně dobré ceny
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za nákup a pozitivní zpětnou vazbu. Přejeme s novým vybavením mnoho úspěšných cest :)
- rychlost
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a přejeme příjemný zbytek moto sezóny :)
Tým MotoZem -
Objednané zboží nebylo skladem i když se na eshopu skladem zobrazovalo. Objednávku jsem zrušil.
Reakce obchodu MotoZem
jsme rádi za každou zpětnou vazbu, ze které se můžeme poučit. Nicméně v tomto případě je negativní hodnocení z našeho pohledu nefér. Ještě předtím, než jste objednávku uskutečnil byla u zboží informace, že Vám dorazí 15.8. Posléze jsme Vám napsali zprávu, že u Vás bude 12.8., tedy o 3 dny dříve než bylo uvedeno v košíku, načež jste objednávku stornoval.
- Rychla komunikace
- Bohuzel zboti ktere bylo uvedeno skladem teprve po 5 dnexh oznamily ze skladem neni
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za pozitivní hodnocení. Ve výjimečném případě mohlo nastat, že se zboží nedohledalo, nicméně se jedná o minimální jednotky případů. Ať Vám přilba dlouho slouží :)
- Žádné zboží na skladě
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za recenzi. Nicméně zboží, které je na webu uvedeno skladem opravdu máme. Ve výjimečných případech se může stát, že pokud konkrétní zboží nedohledáme, neprodleně o tom zákazníka informujeme, stejně jako ve Vašem případě.
Tým MotoZem -
- dobrý personál, mají přehled
Prostorný obchod, vše poskládané, seřazené, žádné zmatky ve velikostech
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za návštěvu a hodnocení. Jsme rádi, že je moto nadšení našich zaměstnanců vidět. Těšíme se na další návštěvu :)
- Velký vyber
- Skvěle ceny
- Velmi rychle dodání prostřednictvím zasilkovny
Naprostá spokojenost
Reakce obchodu MotoZem
mockrát děkujeme za nákup a výčet pozitiv, které můžete očekávat i při dalších nákupech. Přejeme příjemný zbytek moto léta :)
Tým MotoZem -
Kupoval jsem přilbu. Nejdříve jsem si ji byl vyzkoušet v Motozemi, abych věděl svoje číslo. Když jsem měl vybranou značku a velikost, potom jsem si vybral barevnou kombinaci, na e-shopu, kterou neměli v kameném obchodě, ve kterém jsem byl. Nechal jsem si ji poslat přes zásilkovnu. To považuji za výhodu.
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za nákup a zpětnou vazbu, která je důležitým odrazem naší práce. Jelikož produktů na e-shopu máme opravdu mnoho, může se stát, že něco z e-shopu na některé z kamenných prodejen není, ale zásoby pravidelně doplňujeme. Na našem webu si můžete ověřit dostupnost produktu na dané prodejně a cokoliv si na kamennou prodejnu k vyzkoušení objednat.
Přejeme příjemný zbytek moto sezóny :)
- kvalifikovaný personál
- velký výběr zboží
- žádné
Reakce obchodu MotoZem
děkujeme za pochvalná slova. Jsme rádi, že jsme tvořeni týmem nadšenců, kteří nás neustále posouvají dopředu.
Tým MotoZem