• Vadilo nám jen to že při objedávce některých Náhradních dílů nelze schlédnout foto dílu např k porovnání . Dokonce by neuškodilo lepší přehled OEN kodu dílu.

S firmou motorro.cz jsem byl spokojen .

Reakce obchodu Motorro

Mockrát děkujeme za recenzi i vaše připomínky a těšíme se na váš další nákup na motorro.cz. Na doplnění fotografií u nabízených produktů intenzivně pracujeme, počet nabízených dílů je velký a tak to chvíli trvá. Děláme však, co můžeme :)

Tým Motorro

• Rýchle dodanie na tretí deň to bolo u mňa

Žiadne neviem

Reakce obchodu Motorro

Mockrát děkujeme za recenzi a těšíme se na váš další nákup na motorro.cz :-).

super

Reakce obchodu Motorro

Moc si vážíme vaší recenze. Spokojený zákazník je naší největší odměnou :-).

Tým Motorro

• Zboží mi nebylo doručeno do místa bydliště, jelikož jsem byl v zaměstnání.Po domluvě doručeno do místa zaměstnání.
    • Lehce poškrábání plastu!
    • Z předního kola se ozývají při brzdění a rozjezdech rány!! Slíbena návštěva technika a odstranění závady.

Reakce obchodu Motorro

vždy kontaktujeme naše zákazníky předem a snažíme se domluvit čas i místo doručení s maximálním možným ohledem na potřeby zákazníka. Na základě domluvy s vámi, vám byl skútr předám v místě vašeho zaměstnání. Poškrábaný plast byl vámi reklamován po 14 dnech od předání, stejně jako ony rány. Přijel za vámi náš technik, který bohužel nemohl uznat poškrábání po takové době od předání jako závadu, jelikož toto mohlo být způsobeno během užívání. Rány byly vyřešeny na místě technikem. Snažili jsme se vám maximálně vyjít vstříc a věříme, že vám skútr bude sloužit dlouhá léta.

S pozdravem,

• Kvalitní obchod
    • Výborná komunikace
    • Drží slovo

Mockrát děkujeme za váš nákup a těšíme se na příště. :-) Tým Motorro

• rychlost doručení zásilky
    • komunikace

Jsme moc rádi, že jste spokojen a moc děkujeme za hodnocení :-) Tým Motorro

• Vše v pořádku, rychlé doručení

Reakce obchodu Motorro

Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a moc děkujeme za hodnocení :-) Tým Motorro

Super přístup a vše jak má být

Jsme moc rádi, že jste spokojen a moc děkujeme za hodnocení :-) Tým Motorro

• Rychlé

Reakce obchodu Motorro

Velice nás těší, že jste s nákupem spokojen a děkujeme za recenzi. Tým Motorro

• rychlé dodání
    • koloběžka má krásné LED podsvícení a 3 jízdní módy
    • budu muset koupit koloběžku také pro manželku

Reakce obchodu Motorro

Jsme moc rádi, že jste s nákupem spokojen a pro manželku se taky určitě nějaká najde ;-). Tým Motorro

Vyborna komunikacia a rychle dodanie. Som spokojny. Len tak dalej.

Reakce obchodu Motorro

velice si vážíme Vašeho hodnocení. Děkujeme, že jste si pro nákup zvolili právě náš e-shop.

Tým e-shopu Motorro