Můj názor? Že si ze mě děláte prdel. Hlavní hřídel jste mi poslali na typ 550. Sada šroubů? Jako fakt? 4 segrovky na spojku? A kde je kurva pátá? Kde je štelovací šroub spojky? Ten jsem si musel vyrobit... Kde jsou všechny podložky? Na motoru jsou celkem 4 8,4mm podložky! Dodali jste mi dvě! Šrouby pravého víka? Když je našroubuju nadoraz, čouhají ještě o půl centimetru z víka! A to nemluvím o tom že se vůbec nepodobají svým předlohám! Naprosto nespokojen, počkám na Vaši reakci a na jejím základě se buďto spokojím s nabídnutou satisfakcí, a nebo večer napíšu pár recenzí

• Psali ,ze majiskladem ale asi ne nebo se nekoukaji na objednavky

Mám objednány více než týden. Nic nedorazilo, pouze hodnocení jak jsem spokojený s nákupem.

• Píčovina

Zaplatim si 2x duse na elektrickou koloběžku, ale dorazi jen jedna

Reakce obchodu Motokrámek

žádné duše jste si u nás neobjednal ani žádné duše na elektrickou koloběžku neprodáváme. Jsme obchod s díly na veterány.
    Objednal jste si u nás dvě těsnění, kde jste ani po dvou výzvách neopověděl na email a proto Vám byla objednávka stornována.
    Jakuba Jiří

Potah na moji Babetu 210 nesedí, sedlo je vzadu širší.

Nesouhlasili rozměry bobedenu a Lanka,zakoupil jsem kvůli uvedeným rozměrům a ve skutečnosti je o dost kratší. 8

S firmou jsem velmi spokojen! Zboží jsem obdržel po 6 dnech v Německu! velmi rychle! Zboží i firmu jsem již doporučil ostatním. Zaměstnanci jsou velmi milí a nápomocní. Moc děkuji a jen tak dál.

• Zajímavé ceny,přehlednost nabídky.
    • U některých produktů nefunkční počítadlo,nelze obědnat požadované množství.

• Jednoduše díly nepasují.

• Bohužel v tomto obchodě neumějí s posuvným měřítkem a pošlou jiný rozměr. Moc diky

Nemoznost platit pri predani - dobirka. Ac jsem se ptal a zadal, nebylo mi ano odpovezeno.

sice prišlo ale nekompletnní a když jsem jej chtěl reklamovat tak arogantni borec mě poslal do haje že je to kompletni a že ja jsem idiot tak nikomu nedoporučuju

Pokud potřebujete zboží do druhého dne, tak se raději poohlédněte po jiném obchodě jelikož tento obchod vám to určitě nedoručí.
    U mnoha jiných obchodů to funguje naprosto normálně ráno objednáte a druhý den máte doma. A pokud nemám dané zboží skladem tak je obratem zákazník informován a dohodnut delší termín dodání- to se dá pochopit. Je to škoda jelikož je to vcelku dobrý obchod, ale tímto přichází o spoustu zákazníků.

Objednal jsem si sedlo s tachometrem , sedlo je v pohodě ale ten tachometr je úplně k ničemu, kontakty tachometru jsou neodizolované !!!
    Takže když jsem tachometr namontoval přestala blikat levá strana blinkrů. Prošli jsme celou elektriku proměřili a jedině na tachometru to jiskří, protože nejsou odizolované kontakty v tachometru na žárovičky!!

• Žádná komunikace se zákazníkem

• rychlé vyřízení reklamace
    • rozbyté zboží
    • urážlivá komunikace při reklamaci

• Znovu poslali špatné díly které nepasuji a ne poprvé už nikdy tady nic neobjednám

• Rychlost doručení
    • Většina zakoupených věcí se musí upravit, pokud to jde, nebo jste li dost zručný a disponujete příslušným nářadím a vybavením.

Například spínačka na Jawu Pionýr je absolutně nepoužitelná(rozměr uchycení šroubků je o 3mm jinde!!!

• poškozené a nekvalitní položky