Super, doporučuji
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti s našimi službami a těšíme se na Váš příští nákup u nás. Tým MOTOGARAZ.CZ
Ježíšek ještě nenadělil ohodnotím později
- Velká spokojenost,super obchod
- Vše proběhlo,jak má
- Určitě zase obchod navští vim
- Vše OK
- Rychlý nákup,dobrá komunikace. Kvalitní zboží za dobré ceny
- Přehled stránek
- Rychlost doručení
Super
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Rychlé vyřízení objednávky. Dobrý výběr.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Ceny a rychlé dodání zboží.
- Nevím o žádné.
Doporučujeme, nakoupíme opět.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Rychlost dodání, dobrá nabídka a komunikace.
- Kvalitní materiál.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Perfektní obchod… ochotný personál… nikdy žádný problém
- Žádná není… možná jen, že nejsou blíž k mému bydlišti
Obchod všem doporučuji na základě vlastní zkušenosti. Super, víc takových obchodů. Děkuji
- rychlost
- komunikace
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Zbozi odpovida popisu, rychle dodani
vše OK
Vše super
Spokojenost.
- Vše v naprostém pořádku
- Sortiment, který mi vyhovuje
- Solidní ceny
- Komunikace
- Super obchod rychlost
Všechno v pořádku opakovaně.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Super komunikace rychlé dodání super jen tak dál a ta rychlost dodání jsem spokojen se vším co jsem si od vás dosud koupil dik
- Vše dle očekávání