- Super produkty za dobré ceny.
- Okamžité vyřízení a odeslání objednávky.
V obchodě jsem kupovala drobnost jako dárek. Nemám co vytknout, vše proběhlo rychle a na jedničku.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti s našimi službami a těšíme se na Váš příští nákup u nás. Tým MOTOGARAZ.CZ
Rychlost dodání.
- Výběr
- Rychlost dodání
- Rychlost.
- přehledný výběr
- dobrá cena zboží
Zboží bylo doručeno perfektně zabalené a kompletní. Oproti avizovanému dodání do 2 dnů to však trvalo 6 dní (což na prázdniny sice není tak špatné, ale neslibuju něco co nedám). Nutno však dodat, že se to den zdrželo v obchodě a pak v Zásilkovně. S obchodem jako takovým jsem však spokojen.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Dobrý den, zboží jste objednal v úterý 23.7. ve 23:03 hod, ve středu 24.7. v 09:52 jsme zboží vyexpedovali. Nemůžeme za to, když se zásilka někde zdrží na cestě v rukou záilkovny :-( Děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti s našimi službami a těšíme se na Váš příští nákup u nás. Tým MOTOGARAZ.CZ
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Velice ochotný personál včetně pana majitele.
Jsem velice spokojen. Profesionální přístup, ohleduplnost, trpělivost.
Celkově hodnotím na 110%Reakce obchodu Motogaráž.cz
- cena, rýchlosť dodania na SK
- Vše perfektní
- rychlost
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Vybráno, objednáno, dodáno, vše bez problémů.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Rychle dodání a super domluva
- Solidní
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Vše v nejlepším pořádku.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Skvělá komunikace, doručení po dohodě.Obchod moc doporučuji.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
- Do teď mi objednávka, nepřišla.
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Dobrý den, objednávka Vám zatím nepřišla a to zdůvodu, že jste objednal zboží (lanko) na speciální individuální objednávku, kde jste viděl datum dodání nejdříve 9.7.2024. Objednávku jsme Vám potvrdili a zajistili její dodání dříve, než máme uvedeno na eshopu. Když objednáváte zboží, prosíme pečlivě si zkontrolujte jeho dostupnost.
Tým MOTOGARAZ.CZ -
Zboží dorazilo včas a v nepoškozeném stavu
- rychlost dodávky
- okamžitá reakce na dotaz (mail, Facebook)
- Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Motogaráž.cz
Osobně z mojí strany není co vytknout. Vždy byly ochotní