- Unikátní sortiment zábran na postele
- Další zajímavé výrobky
- Odpovídání na dotazy
- Přehlednost návodů
Reakce obchodu Monkey Mum
velmi vám děkujeme za hodnocení našeho e-shopu, potěšilo nás. :-)
Co se týká přehlednosti manuálů, pokud vám nevyhovuje tištěný návod, lze se podívat na naše video návody na webových stránkách, případně vám se sestavením produktů pomůžeme na telefonu. :-)
Tým Monkey Mum -
- Rychlé dodání, zboží splnilo účel
- Pokud zabranu zvedáte a nezavíráte oba konce najednou (a já na oba najednou nedosáhnu), tak zavírání blbne a chvíli mi trvá, než se s tím poperu
Reakce obchodu Monkey Mum
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste se zábranou spokojená. :-)
Při zavírání nemusíte zábranu držet na obou koncích najednou, stačí, když ji přidržujete uprostřed a poté ji na každém konci zacvaknete. Pokud vám zavírání nefunguje správně, obraťte se prosím na zákaznický servis, rádi s vámi problém vyřešíme. :-)
- Rychle dodání
- Hrozná kvalita
Upřímně řečeno za tuto cenu jsem očekávala mnohem lepší kvalitu... bohužel tak to nebylo... v balení jsem dostala pouze 2 šroubky na zpevnění když to v navodu jsou 4, některé části byli nesprávné a muselo se vymyslet něco jiného, ochranná guma byla jako kdyby se už použila poskrabana a tak dále. Síť byla celá v nitích... no prostě rozhodně to nestojí za tu cenu, možná jsem jedinečný případ ale rozhodně nebudu to doporučovat ostatním....
Reakce obchodu Monkey Mum
moc nás mrzí, že nejste s produktem spokojená. Bohužel od vás na zákaznickém servisu nemáme žádnou zprávu, kde byste nás informovala o nespokojenosti a chybějících nebo nesprávných dílech. Prosíme, obraťte se na naši podporu ([email protected]), kde s vámi rádi problém vyřešíme.
Tým Monkey Mum -
Vse probehlo v poradku, rychle doruceni i prestoze zbozi nebylo skladem
Reakce obchodu Monkey Mum
děkujeme Vám za pozitivní hodnocení našeho obchodu, moc nás potěšilo. :-)
Tým Monkey Mum -
rychlé doručení, dobrá komunikace :) děkuji
Reakce obchodu Monkey Mum
moc vám děkujeme za pozitivní recenzi, udělala nám radost. :-)
- kvalita
- zpracování
- design
- komunikace
- počet konektorů k propojení (2 ks pro 3 zábrany)
Pro komunikaci s obchodem rozhodně doporučuji zavolat! Email se může snadno zatoulat (dokonce 2x :'D), ale na telefonu je velmi příjemná paní, která poradí i vysvětli :) Ztracený email nakonec nalezen :D
Cena:
Běžné lůžko má rozměr 200 x 90 cm, kupoval jsme 3ks, do tvaru U.
Cena zábran je poněkud vyšší, ovšem vzhledem ke kvalitě, zpracování a designu výrobku je však obhajitelná ... Teda obhajitelná pro rozměr 200 cm.
Kde je však neobhajitelná/nelogická, tak u rozměru 90 cm. Jedná se de facto o poloviční verzi (poloviční látka, půlka tyčí..).. přesto je cena stejná jako u 200 cm :/ takže pokud objednáváte 3 ks do tvaru U, tak je to 1890 Kč x 3! což se opravdu značně prodraží ... evidentně využívají monopolní postavení na trhu
Dalším "negativním" a pro mě nepochopitelným bodem jsou připojovací konektory.
U každého produktu je psáno: "Při koupi 2 a více kusů zasíláme automaticky příslušný počet konektorů na propojení zábran k sobě" -> "příslušný" - což je teda kolik?
Abych Vás nenapínal, každá zábrana lze spojit s další zábranou na 2 místech (nahoře a dole - což bohužel nikde nevyčtete a zjistíte to až doma při montáži). Při objednání 3 zábran (což vychází na 4 body spojení) jsem konektory dostal pouze 2 ks*! Což je opravdu málo. Proč pouze 2 ??!
Konektory jdou sice samostatně dokoupit, jejich cena je 99 Kč za pár (2ks), ale Velmi mě mrzí, že mě paní po telefonu neupozornila (vzhledem k tomu, že máme specifickou postel, kde je nutno dbát na zvýšenou bezpečnost), že by bylo vhodné pro maximální stabilitu a pevnost zábran 1 pár konektorů navíc dokoupit. Protože bych si je rovnou hodil navíc do objednávky.
Nyní je situace taková, že víc zaplatím za poštovné, než za zboží. Naprosto zbytečně.
*konektory jsem tedy využil pouze v horní částí zábran, naštěstí pro vložení matrace se ohrádka díky ní (+ rámu postele) v dolní části zpevní a nejsou konektory vyloženě potřeba. Každopádně pro lepší pocit a maximální stabilitu bych je stejně doporučil a namontoval bych je.
Ve výsledku si říkám, zda kvůli 99 Kč za 2 ks konektorů, vzhledem k nemalé ceně zábran, je třeba vymýšlet takovéhle machinace a nedávat dvojici konektorů ke každé zábraně automaticky.
Jelikož jdou ohrádky využít i samostatně na zemi, automaticky přiložené konektory pouze pro vrchní spoj opravdu nestačí!Reakce obchodu Monkey Mum
děkujeme za vaši obsáhlou recenzi, jsme rádi, že jste s produktem ve výsledku spokojen a rádi bychom objasnili pár situací, které uvádíte. :-)
E-maily, které jste psal se nezatoulaly a bylo na ně odpovězeno, jen z jiného e-mailu: [email protected]. Je možné, že vám zapadly do spamu, ale opravdu jsme odpověděli. Kolegyně na telefonu je po vašem hovoru dohledala.
Za spojovací konektory se moc omlouváme, pokud máte nedostatek konektorů, stačí napsat na zákaznickou linku a rádi vám konektory zdarma dopošleme. To, že se dvě zábrany spojují na dvou místech vyčtete jednoduše na našich webových stánkách před koupí zábran. U každé zábrany je přiložen manuál ke stažení a také video návody, kde je počet konektorů zaznamenán. Nyní již pro větší pohodlí naše i zákazníků přidáváme konektory do každé krabice se zábranou, aby se předešlo jejich nedostatku. U méně prodávaných rozměrů (jako byl ten váš - 90cm) se ještě bohužel doprodává starší šarže a konektory doplňujeme dodatečně, proto došlo k chybě a moc se omlouváme. Za konektory ani poštovné tedy určitě neplaťte a rádi vám je dopošleme. :-)
Především bychom chtěli ujasnit, že zábrany v žádném případě nelze využít samostatně na zemi, jak uvádíte. Tyto zábrany slouží výhradně k instalaci na postel.
Pěkný den.
Dobrý den, Aleno,
děkujeme za milé hodnocení, udělalo nám radost. :-)
- Vážně solidní konstrukce
- Jednoduchá montáž bez vrtání do postele
- Dražší
Náš dráček má hroznou sílu, ale tahle zábrana je fortelná. Ještě jsem ji pro větší stabilitu stáhnul k roštu postele zip páskami (to pomohlo překvapivě hodně) a vůbec se nebojím, že by ji syn jakkoliv provalil nebo propadnul. Ovládání je jednoduché, ale skutečně děti-vzdorné. Měli jsme koupit už dávno.
Dobrý den, Tomáši,
děkujeme vám krásnou recenzi, moc nás potěšila. :-)
Tým Monkey Mum -
- Velmi milé a vstřícné jednání, rychlé dodání, vše bez problémů
Reakce obchodu Monkey Mum
moc vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho obchodu, udělalo nám radost. :-)
- Rychlé doručení
- Kvalitní výrobky
- Hezky zabaleno
- Komunikace na 1
Reakce obchodu Monkey Mum
moc Vám děkujeme za pozitivní hodnocení, velmi nás potěšilo. :-)
Monkey Mum -
- Rychlé odeslání a doručení
Reakce obchodu Monkey Mum
děkujeme Vám za pozitivní hodnocení našeho obchodu. :-)
Tým Monkey Mum -
Velice rychlé dodání , kvalitní zboží, spolehlivý dopravce.
Dobrý den, Alice,
moc Vám děkujeme za kladné hodnocení, udělalo nám radost. :)
Tým Monkey Mum -
- Rychlost dodání, kvalita balíku, perfektní zboží.
Dobrý den, Mirku,
děkujeme Vám za pozitivní recenzi, potěšila nás. :)
Tým Monkey Mum -
V originál balené krabici byl jiný díl, okamžitě vyřešili a tak by to mělo být
Dobrý den, Josefe,
moc vám děkujeme za pozitivní hodnocení i přes to, že jsme museli řešit výměnu dílu. Vaše recenze nám udělala velkou radost. :-)
Tým Monkey Mum -
Продуктът не ми хареса, всичко е изкривено, не мога да спусна едната страна права
Hello,
If you have a problem with the goods you have received, we will be happy to help you on our customer service line. Please write to this email: [email protected]
Thank you. -
SUPER RYCHLÉ DODÁNÍ
Reakce obchodu Monkey Mum
moc vám děkujeme za pozitivní hodnocení. :-)
- Rychlé doručení
Vše v pořádku, naprostá spokojenost se zábranami na postel. Fungují jak mají a my jsme víc v klidu, že nám dítě nespadne z postele.
Reakce obchodu Monkey Mum
moc vám děkujeme za krásnou recenzi, potěšila nás. :-)
Monkey Mum -
- rychle a lehce
Reakce obchodu Monkey Mum
děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám radost. :-)
Tým Monkey Mum -
Spokojenost, dodání bylo rychlé, zásilka v pořádku.
Reakce obchodu Monkey Mum
děkujeme za milé hodnocení, udělalo nám radost. :-)
Vše proběhlo vpořádku.
Dobrý den, Jane,
moc vám děkujeme za vaše hodnocení, potěšilo nás. :-)
Tým Monkey Mum