Reklama

• Krásné střihy
    • Kvalitní materiál
    • Rychle vyřízení
    • Dobrá komunikace s obchodem
    • Přivítala bych výraznější barvy, ale chápu, že to není pro každého

Objednávala jsem šaty z předobjednávky a noční košilku. Přišlo a ušito bylo dřív než jsem čekala. Velmi kvalitní materiály a slušivé střihy. Komunikace s obchodem kvůli vracení také v pořádku.

Reakce obchodu Moniel

Milá Eliško, z celého srdce vám děkujeme za nádherná slova, která nám vykouzlila úsměv na tváři. Jsme opravdu šťastní, že jste s šaty a košilkou spokojená a dobře se vám u nás nakupovalo. Pohodové a krásné léto vám za celý tým Moniel přeje Monika

• Velmi rychle doručení.

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Máme radost, že vás rychlé dodání potěšilo :-) Pohodové letní dny vám přeje Monika z Moniel

• Rychlé dodání, celková spokojenost

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. Máme radost, že jste s nákupem i rychlostí dodání spokojená. Krásné letní dny vám přeje Monika z Moniel

• vypadá to kvalitní a vymazlené :-)
    • dost drahé

Reakce obchodu Moniel

Krásný den Maki, moc děkujeme za milou zpětnou vazbu. Máte pravdu, že děláme maximum proto, aby bylo naše oblečení opravdu kvalitní a vymazlené, což s sebou nese i vyšší pořizovací cenu. Oblečení ale vydrží i časté praní a dá se dědit po generace, takže cena za jedno nošení vyjde často lépe, než levnější a méně kvalitní kousky. Nákupem jste také podpořila českou výrobu a za to vám moc děkujeme ❤️ Krásné a pohodové léto nejen v Moniel oblečení vám přeje Monika z Moniel

• Rychlé dodání, kvalitní produkt

Reakce obchodu Moniel

Krásný den, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste jak s našimi produkty, tak s rychlostí dodání spokojená :-) Pohodové léto vám přeje Monika z Moniel

• Objednání dárkového poukazu jako dárek obratem poslané do e-mailu.

Reakce obchodu Moniel

Krásný den Barboro, děkujeme za objednání dárkového poukazu. Věříme, že obdarované udělal radost :-) Pohodové letní dny vám přeje Monika z Moniel

• Velmi rychlé dodání
    • Krásně zabaleno
    • Dokonalý materiál
    • Dárek navíc
    • Vyšší cena (ovšem odpovídá kvalitě)

Reakce obchodu Moniel

Milá Nikčo, z celého srdce vám děkujeme za nádhernou zpětnou vazbu. Jsme šťastní, že vám nákup u nás udělal radost, jste spokojená s produkty, rychlostí dodání i dárkem od nás. To je naše největší odměna. Krásné a pohodové letní dny vám přeje Monika z Moniel

Úžasne rýchle doručenie balíčku.

Reakce obchodu Moniel

Milá Emo, děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s rychlostí doručení spokojená :-) Krásné letní dny vám přeje Monika z Moniel

• Osobní přístup obchodu
    • Kvalitní zboží
    • Lichotivý střih

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, děkujeme vám za krásné hodnocení. Jsme šťastní, že vám naše košilka padne a jste s nákupem u nás spokojená. To je naše největší odměna. Pohodové léto vám za celý tým Moniel přeje Monika

Objednávka doručena do 2 dnů. Vše v pořádku a tuto zkušenost mám s tímto obchodem již podruhé. Dětské overaly z příjemného materiálu a jsou stále pěkné i po několika vyprání.

Reakce obchodu Moniel

Milá Soňo, jsme moc rádi, že jsme vám už podruhé mohli udělat radost naším overalem. Vaše recenze nás neskutečně potěšila, protože spokojená zákaznice - to je náš největší cíl. Děkujeme a přejeme pohodové letní dny :-) Za celý tým Moniel, Monika

Veliká spokojenost, rychlé dodání a úžasný materiál

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den Lenko, jsme moc rádi, že jste s produkty i rychlostí doručení spokojená :-) To je naše největší odměna! Přeji pohodové letní dny, Monika z Moniel

• Bleskové dodaní!!

Reakce obchodu Moniel

Krásný den Petro, moc děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Dáváme si záležet na tom, aby naše dodání bylo co nejrychlejší a jsme moc rádi, že se nám to daří. Pohodové letní dny vám přeje Monika z Moniel

Pro Moniel přesně platí ,, oops! … I did it again. Prostě jedním nákupem to tady nekončí. Ta kvalita!, design a celkové propracování Vás prostě ohromí. A víte co, cítíte se v každém kousku jako bohyně . Jen tak dál

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, Míšo, vaše slova nám udělala obrovskou radost - moc děkujeme! Jsme opravdu šťastní, že se v našich kouscích cítíte jako bohyně, protože přesně to je naším cílem a smyslem celé značky. Každá žena si zaslouží kvalitu, pohodlí a krásu v jednom, a jsme vděční, že to vnímáte stejně. S láskou, Monika z Moniel

• Rychlé odeslání a doručení
    • Kvalitní zboží
    • Padnoucí košilka s župánkem
    • Příjemný materiál

Reakce obchodu Moniel

Krásný den Katko, děkujeme za nádhernou recenzi. Máme velkou radost, že vám košilka i župánek padnou :-) Pohodové jarní dny vám přeje Monika z Moniel

Velmi rychlé dodání! Košilka byla tak úžasná, že jsem si musela doobjednat i župan. :D Kvalitní materiál - věřím, že bude sloužit dlouho. A pěkný, slušivý střih. No zkrátka velké nadšení. Doporučuji :)

Reakce obchodu Moniel

Milá Terez, to moc rádi slyšíme! Děkujeme za nádhernou zpětnou vazbu, které si opravdu vážíme. Každý kousek navrhujeme, šijeme i balíme s láskou a jsme šťastní, že vám nákup... teda vlastně nákupy :-) udělaly radost. Věřím, že košilku i župan si užijete mnoho let ❤️ Krásné a pohodové jarní dny vám přeje Monika z Moniel

Rychlost dodání.

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, děkujeme moc za milé hodnocení. Jsme rádi, že balíček dorazil včas :-) Krásné a pohodové jarní dny vám přeje Monika z Moniel

Působivé, věcné

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup v našem obchodě proběhl podle vašich představ :-) Pohodové jarní dny vám přeje Monika z Moniel

Vše v pořádku, rychlé dodání

Reakce obchodu Moniel

Dobrý den, to jsme moc rádi! Děkujeme za krásnou recenzi a přejeme pohodové jarní dny. S láskou Monika z Moniel

objednala jsem dceři po porodu, neodhadla jsem velikost, bylo mi bez problému vyměněno

Reakce obchodu Moniel

Krásný den Marcelo, mnohokrát děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsem ráda, že výměna košilky proběhla v pořádku a věřím, že dceři nyní košilka krásně sedí. Pohodové jarní dny vám přeje Monika z Moniel

• Krásny sortiment na výber
    • Dobré jednanie s obchodom
    • Veľmi pekne zabalené
    • Žiadne nevýhody som nenašla

Reakce obchodu Moniel

Krásný den, z celého srdce děkujeme za tak nádhernou zpětnou vazbu. Jsme velmi šťastní, že jste spokojená s kvalitou našich produktů, rychlostí dodání i naším zákaznickým servisem. Naši práci děláme opravdu s láskou a nejkrásnější odměnou je pro nás právě vaše spokojenost. Děkujeme a přejeme krásné a pohodové jarní dny. Za celý tým Moniel, Monika