• Velmi zavádějící označení nabízeného zboží.

Vyřízení a poslání trvá hodně dlouho

Zatím čekám až mi to pošlete

• Abych jen nehanil tak mi zavolaly že zboží nemají..ale stejně pak chybělo v balíku ještě jiné zboží....
    • Polovinu zboží co měli na skladě tak ho tam neměli....nakonec došla neůplná obědnávka a ještě pozdě......

• Zboží z eshopu nemají skladem a na eshopu je stále dostupné

• Nebyla mi započítána 10% sleva za registraci. Registroval jsem se, přihlasil, objedal ale nic. Na Email proč nebyla započítána sleva, mi bylo řečeno, že jsem se asi nepřihlásil ... tento email jsem psal hned po objednávce. Kdyby obchod měl trošku snahu, započítání slevy by asi problém nebyl.

nulová komunikace

Nabízené zboží nemají

• Při reklamaci se telefonicky ozvali a omluvili se .Docela slušné jednání.
    • Necelé informace o nabízeném sortimentu .

zboží zatím nedorazilo

Reakce obchodu Mojerybarina.cz

Tato reakce nás mrzí, tato objednávka byla vytvořena v době vánočních svátků kdy jsme měli zavřeno. I na našem webu jsme měli napsáno, že máme zavřeno a objednávky budou odeslány po novém roce po otevření a to jsme dodrželi.
    Mojerybarina.cz

Krmítka vypadají na obrázku lepší než ve skutečnosti. Vlasec nelze prostrčit bez pomůcky skrz krmítko. Naprosto nevyhovující výroba. Z formičky nelze vyndat naplněné krmítko.

• Špatná aktualizace stránek

U zboží mají napsáno skladem i když ho dávno nemají

• Nabízí zboží,které nemá!!!

• Zboží neodpovídá vyobrazení, např. u jigových hlav místo vlepených očí jen flák černé barvy.

Rozhodně jsem v tomto obchodě nakupoval naposledy.

• nebylo doruceno vse co jsem zaplatil

Dosli jen polovina toho co jsem objednal brodaky dosly ale pak tvorila objednavka vlasec nana privlac a dve plandavky s jednohackem misto nich dosel pean a dvoje hacky ruznych velikosti co jsem neobjedbaval docela chaos musim rict takze krom brodakusli uplne nesmysli co jsem nechtel na misto veci co jsem objednal s pozdravem Bohac

• Klamani zakaznika nabizenym sortimentem,ktery delsi dobu nemaji skladem ani u vyrobce.

Oveřte si zda li je zbozi skladem nez budete zklamani.

Reakce obchodu Mojerybarina.cz

služba k dispozici je do 4 pracovních dnů. V případě že položka není obratem objednáváme. Ve vašem případě jsme vestu objednali a čekáme kdy dorazí. V některých případech to jinak nejde řešit, když zboží dojde v celé ČR. S Pozdravem Nevrkla

• Dorazilo mi silně poškozené zboží. Prodejce hraje mrtvého brouka.

Nikomu nedoporučuji.

• nevím
    • viz výše

není zájem

Reklamní akční cena na Vaších stránkách nebyla dodržena a z tohoto důvodu nebyl obchod uskutečněn.