Vše OK
- cena.rychle dodání
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s cenou i rychlým dodáním. Těšíme se na vaši další objednávku!
Tým mojeoleje.cz -
- Vynikající vyhledávač E-shopu, široká nabídka a rychlost doručení i během Vanoc 2024.
Vřele doporučuji, Vynikající vyhledávač E-shopu, široká nabídka, velmi dobré ceny a rychlost doručení i během Vánoc 2024.
Dobrý den, Toyoto,
děkujeme vám za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s naším vyhledávačem, širokou nabídkou a rychlostí doručení, i během vánočního období. Vaše doporučení nás těší a budeme se těšit na vaši další návštěvu.
- Rychlost doručení
Dobrý den, Franto,
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí doručení a těšíme se na vaši další objednávku!
Rychlé dodání, kvalita výrobku
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí dodání i kvalitou výrobku. Těšíme se na vaši další objednávku!
Tým mojeoleje.cz -
- Dobré ceny a velký výběr
Dobrý den, pane Šmrho,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s našimi cenami a výběrem. Těšíme se na vaši další návštěvu!
Obchod bez problémů
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že vaše objednávka proběhla bez problémů a zboží dorazilo včas. Těšíme se na vaši další návštěvu!
Rychlé dodání.
Dobrý den, FM,
děkujeme za vaši recenzi a jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým dodáním. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná!
- Rychlé vyřízení
Dobrý den, Aleno,
děkujeme za vaši recenzi a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlým vyřízením objednávky.
- Rychost dodani
Dobrý den, Maro,
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
- výběr zboží skladem
- doručení do boxu
- podrobný popis zboží
spokojenost
Dobrý den, Miroslave,
děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání, výběrem zboží a podrobnými popisy. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Tým mojeoleje.cz -
- Slušná cena, rychlost dodání. Zásilka došla jak slíbili.
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za vaši recenzi a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s cenou, rychlostí dodání a že zásilka dorazila dle našich slibů. Doufáme, že se na nás budete moci obrátit i při dalších nákupech.
Tým mojeoleje.cz -
- Rychlost dodání a super ceny
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za vaši recenzi a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí dodání a cenami. Těší nás, že jste se rozhodl nakoupit u nás, a budeme se těšit na vaši další návštěvu.
Tým mojeoleje.cz -
Zboží bylo doručeno v pořádku,nepoškozené a včas známým můžu jen doporučit
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že zboží dorazilo v pořádku a včas, a že jste spokojený s našimi službami. Budeme se těšit na další spolupráci.
Tým mojeoleje.cz -
- Opravdu velmi rychle expedováno a doručení
- Příště zde opět budu nakupovat
Reakce obchodu mojeoleje.cz
moc děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí expedice a doručení. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Tým mojeoleje.cz -
Objednávka vyřízena velmi rychle, zkušenost dobrá.
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za skvélé hodnocení! Jsme rádi, že objednávka dorazila včas a že jste byl spokojený s naším rychlým vyřízením. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
- Rychlé dodání,vše v pořádku
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme Vám za recenzi a pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že vše probíhlo k Vaší spokojenosti. Těšíme se na další spolupráci!
Rychlý, výborná komunikace
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme Vám za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí a komunikací. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Serioznost
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme Vaší důvěry a těšíme se na další spolupráci.
Tým mojeoleje.cz -
- Po nedorozumění prodejce vše v poradku
Doporučuji všem na sto procent.
Reakce obchodu mojeoleje.cz
děkujeme za Vaši recenzi a za pochopení! Jsme rádi, že se vše nakonec vyřešilo a že jste spokojen. Velmi si vážíme Vaší důvěry a těšíme se na další spolupráci.
Tým mojeoleje.cz