Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- široká nabídka moira prádla
- těžká orientace v materiálech - nepochopitelné zkratky, nedostačující vysvětlivky někde hluboko na stránkách
Kdyby vše přišlo do 24-48hodin, jako je tomu zvykem u jiných obchodů, pak ok.
Dobré ceny :) -
Objednané zboží dorazilo zabalené v pytlíku jako z tržnice. Nemělo ogirinál obal. Obchod nedoporučuji a už zde nakupovat nebudu.
Reakce obchodu Moira prádlo
Vážený zákazníku,
Vámi objednaný byl v danou chvíli jediný kus na skladě vystavený v prodejně.Protože jsme Vám ho chtěli doručit co nejdříve,poslali jsme ho ne v originálním igelitovém pytlíku, ale v tašce.Po Vaší první reakci zaslané e-mailem jsem se Vám omluvil a nabídnul výměnu nebo vrácení peněz.To jste odmítl.Vaše reakce mne mrzí ,ale respektuju ji.
Milan Čábela.Moira prádlo -
- Žádné výjímečné důvody nevidím
- Na internetu je v katalogu uvedeno zboží,které není a již nebude !!! skladem, telefonistka pak musí zákazníka kontaktorvat a měnit objednávku
Na první pohled velice zajímavý, i když konkurence je stejně zajímavá. Moira prádlo jsem tentokrát zvolila proto, protže konkurenční Klimatex nenabídl v době objednávání požadovanou velikost a já nechtěla čekat "na jaro". Objednávka proběhla standartně, ale za několik dní mi zavolala telefonistka, že mnou objednané zboží v požadované velikosti a barvě už není a nebude. Měla jsem se rozhodnout, jestli slevím z velikosti nebo změním barvu. Na něco podobného nejsem zvyklá a zvykat si nechci a ani nebudu. Internetový obchod Moira prádlo mě zklamal.
- žádné
- zboží zatím nedorazilo a nikdo se zatím neozval
jelikož je zboží objednáno již jedenáctý den a nikdo se zatím neozval, tak je to velice špatný přístup k zákazníkovi
- Jasně daný sortiment.
- Není možné vyhledávat zboží podle různých kritérií - panske/ dámské, svrchni/ spodní, horní/ dolní díly
- žádné informace o průběhu objednávky
- žádné info, zda je zboží na skladu nebo ne
zboží bych si příště objednala jinde