- hledala jsem konkrétní produkt,
- výhoda je výdejní místo v centru města
- zboží výrazně neodpovídalo kvalitou - tzn, je celý obchod pro mne nesolidní - nehlídá úroveň značek.
zvažte, zda to chcete riskovat - kupovat zajíce v pytli, vydávaného za hranostaje.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
veškeré námi prodávané značky jsou originálem. Jednotlivé položky jsou před odesláním kontrolovány našimi expedienty. Odesílá se pouze zboží, které je zcela v pořádku.
- - Dlouha dodaci lhuta,
- - zbozi neni na sklade,ale v nabidce je
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
za vzniklé nepříjemnosti se velice omlouvám a věřím, že další objednávky již proběhnout bez komplikací.
Tel. +420 467 070 199 -
- velmi rychle dodání, téměř do druhého dne
- minimální výběr zboží
dodání rychlé, spoleh na firmu, ale není v podstatě z čeho vybírat
Věřím,že to byla smůla,ale zakoupený deštník jsem vrátil - byl roztržený,nemohu tudíž při jednom nákupu objektivně posoudit kvalitu obchodu
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
za závadu na Vámi objednaném deštníku se velice omlouvám.
Věřím, že Vaše další objednávky proběhnou v naprostém pořádku.
Děkuji za pochopení.
- Zadne
- Nemaji prehled o tom, co maji skladem
Objednavka byla potvrzena, u zbozi bylo uvedeno, ze bude dodano do 2 dnu. Az v den, kdy melo zbozi prijit, poslali odpoledne mail, ze zbozi mohou dodat az tyden. Ani se neobtezovali sdelit toto vcas a telefonem. Obchod nedoporucuji.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
za vzniklé zpoždění dodání, které vzniklo na straně dodavatele, se Vám velmi omlouváme.
Děkuji za pochopení
- asi široký sortiment
- zboží vypadá úplně jinak než na obrázku, dokonce ani řazení do kategorií není pravdivé
možná budou mít víc štěstí a dorazí jim to, co si objednali
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
zboží, které Vám dorazilo bylo správné, správně je i taška na jídlo zařazena v kategorii http://www.modnidoplnky.cz/tasky-na-jidlo-piti/. Produkty jsou zde foceny, fotografie jsou tedy reálné.
- pro mě žádné
- špatná komunikace se zákazníkem
Není jistota
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
velice se Vám omlouváme za problémy vzniklé s Vaší objednávkou batohu. Jakmile jsme od našeho dodavatele obdrželi informaci o nedostupnosti vybraného produktu, hned jsme Vám ji zaslali společně s náhradními modely, které jsou bez problému ihned dostupné. Pokud Vám email (22.8.) nedorazil, zkuste si na emailu zkontrolovat nastavení nevyžádané pošty.
Děkuji za pochopení
Tel. +420 467 070 199 -
- ze všech e-shopů mám zboží hned za dva dny, tady to trvá teda moc dlouho...
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám za tuto nepříjemnost omlouváme. Prodloužení dodací lhůty bylo způsobeno výpadkem u dodavatele, který nás o této skutečnosti včas neinformoval.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
- Dlouhá dodací lhůta zboží, prestoze při nákupu mne web ujišťoval ze již za dva dny bude zboží dodáno. Budu ráda když ho uvidím po mesici
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám za tuto nepříjemnost omlouváme. Prodloužení dodací lhůty je zapříčiněno vyprodáním produktu u dodavatele a čekáním na jeho opětovné naskladnění.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
je to 10 dní od objednávky a ještě mi nepřišel ani mail o tom že zboží bylo odesláno, hlavně že už mám vyplňovat dotazník o spokojenosti a zboží sem ještě neviděl. Chápu že nebylo na skladě ale i tak už čekám příliš dlouho
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Jakmile se blíží překročení uvedené doby dodání, operátorka Vás kontaktuje a tuto informaci Vám sdělí (bylo tak učiněno dnes). Ve Vašem konkrétním případě bohužel došlo k pochybení na straně našeho dodavatele, který nás o prodloužení doby dodání neinformoval. Tímto se Vám za tuto nepříjemnost velice omlouváme.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
- Dostal jsem bohužel odlišné zboží než bylo na fotce a než jsem objednal.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám omlouváme za pochybení, které vzniklo na naší straně. Pokud se rozhodnete zboží vrátit, neváhejte kontaktovat naši operátorku, která Vám s řešením této nepříjemnosti ráda pomůže.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
- Nemohu posoudit zboží jsem neobdržela.
- Nabídka zboží které již nemůžete dodat.
Nemohu posoudit.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám za tuto nepříjemnost omlouváme. Tento výjimečný stav vznikl na straně dodavatele, který nás o této skutečnosti včas neinformoval.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
Dlouhá dodací lhůta. Je to 10 dní a zboží ještě nedorazilo a kdybych se nezeptala, tak ani nevím, jestli se něco děje. Ale byl to první nákup, možná je to výjimka.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám za tuto nepříjemnost omlouváme. Výjimečné prodloužení dodací lhůty je bohužel zapříčiněno vyprodáním produktu u dodavatele a čekáním na jeho opětovné naskladnění.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
- lhůta , info do týdne a po týdnu jsem musel sám dotazovat. Není info kdy bude dodáno po slíbené lhůtě.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám za tuto nepříjemnost omlouváme. Prodloužení dodací lhůty bylo zapříčiněno vyprodáním produktu u dodavatele a čekáním na jeho opětovné naskladnění.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
- Objednané hodinky mi byly dodány v pořádku a rychle, potud je vše v pořádku. Horší je to, že hodinky nejdou. Chyba při expedicí, nikdo nekontroluje funkčnost zboží, pokud ano, tak špatně. Byl to vánoční dárek, ještě, že jsem si toho všiml, byl by to pěkný trapas. Po domluvě s Vašim obchodem, budu posílát zboží na výměnu. Budete hradit poštovné?
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám omlouváme za pochybení, které vzniklo na naší straně. Na základě naší domluvy nám, prosím, hodinky zašlete zpět - poštovné Vám samozřejmě bude proplaceno.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
Objednané a zaplacené zboží se neshodovalo s přijatým.
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s. -
- Poslali mi jinou barvu výrobku, než jsem si objednala. Zboží vracet ale nebudu.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Velice se Vám omlouváme za pochybení, které vzniklo na naší straně. Pokud se rozhodnete zboží vrátit, neváhejte kontaktovat naší operátorku.
- . objednávka z domu
- . odrazuje mě běhání po obchodech
zaujala mě nabídka
- Zboží vypadalo jinak než ve skutečnosti
- Nabízené věci mají uvedeny jako skladem, přitom je skladem vůbec nemají!!!
Obchod láká na slevy a nabízí věci skladem a přitom je vůbec nemá a pak Vám místo objednané věci, kterou jste objednal nutí jinou.
Reakce obchodu Modnidoplnky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou reakci. Ještě jednou se velice omlouváme, ale Vámi objednané zboží bylo u dodavatele již vyprodáno. Proto jsme Vám jako alternativu nabídli stejný produkt v jiné barvě. Děkujeme za Vaše hodnocení a věříme, že při příští objednávce dojde k Vaší spokojenosti.
Příjemný den přeje Ing. Lucie Ročková
administrátorka internetového obchodu modnidoplnky.cz - VIVANTIS a.s.