ok
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že Vaše další objednávka bude opět k Vaší spokojenosti.
Tým Moderní nákup -
rychlé dodání, zboží je super
- Objednáno podruhé
- Svíčky jsou krásné a voňavé Jsem spokojena
- neznám
Děkuji za nákup jsem spokojena
- Široký sortiment
- Příjemná komunikace
- Perfektně zabaleno
Obchod doporučuji.
Tým Moderní nákup -
- Rychle vyřízení objednávky a dodání zbozi.
Velmi rychlé dodání.
Tým Moderní nákup -
Moc dobrá komunikace s obchodem, zajimavý sortiment ,rychlá dodávka,zboží bylo krasně zabalené proti poškození
- Rychlost dodání
- Komunikace
Doporučuji
Tým Moderní nákup -
- rychlé, a vše v pořádku
Tým Moderní nákup -
Nákup poprvé, vše proběhlo jak mělo.
Tým Moderní nákup -
jsem spokojena,dárky používám pro přátelé
Tým Moderní nákup -
rychlé zaslání, vše v pořádku
Tým Moderní nákup -
Rychle jednání a doručení, jsem spokojená
Tým Moderní nákup -
Kupovala jsem rozhožku jako dárek, nákup proběhl bez potíží.
- Horší zabalení
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. . Věříme, že Vaše další objednávka bude k Vaší spokojenosti. Pokud bylo zboží z důvodu špatného zabalení poškozeno, kontaktujte naši zákaznickou linku, rádi s Vámi problém vyřešíme.
- Spokojenost
- Neznam
Svíčka krásná a voňavá Super zabaleno i rychle dodání Max spokojená
Tým Moderní nákup -
U sušáku na prádlo dvě "šñůry" uražené, ostatní prohnuté. Je celý křivý, prostě HRŮZA!!!!!
Reakce obchodu Moderní nákup
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. V případě reklamace můžete kontaktovat zákazníckou linku. Rádi s Vámi problém vyřešíme k Vaší spokojenosti.
- Rychlost, kvalita
- rychlé vyřízení objednávky
Tým Moderní nákup -
Příjemné jednání, rychlost doručení.
Tým Moderní nákup