- neexistující telefonní číslo uvedené na webových stránkách
- nulová komunikace přes email
Kdysi jsem u Model-fun párkrát něco koupil, protože bydlím ve stejném městě a šlo se domluvit na osobním převzetí zboží. Chápu, že je e-shop asi neživí, ale aktuální zkušenost je moje asi poslední. Telefonní číslo uvedené na webových stránkách neexistuje a ani více než týden neodpověděli na dva emaily. Je mi to líto, ale zboží za 49Kč jsem musel objednat jinde a tak jsem na poštovném zaplatil víc než za zboží. Odpověď dosud žádná.
Vlastně ani nevím jak by to dopadlo, kdybych zboží hned zaplatil na základě platebních informací v automatickém emailu vygenerovaném na základě objednávky. -
- Pokud nic nekoupíte tak super
- To co tvrdí že mají skladem, tak nemají a mít nebudou .
Reakce obchodu Model-Fun
Vážený zákazníku,
děkujeme vám za vaši recenzi, byť negativní.
Naší prioritou je dosáhnout maximální spokojenosti zákazníka. Proto každý kus ještě před zabalením a expedicí pečlivě zkontrolujeme, zda je v pořádku.
U vaší objednávky bohužel došlo k tomu, že vámi objednaná karoserie Pontiacu byla prasklá. O této skutečnosti jsme vás informovali emailem a obratem jsme kontaktovali našeho dodavatele ohledně nového kusu. Bohužel ani náš dodavatel tento kus již skladem neměl. Proto jsme museli dle obchodních podmínek přistoupit ke stornu objednávky, neboť jsme nebyly schopni vámi žádané zboží zajistit a nemáme v povaze zasílat zákazníkům poškozené zboží a svádět to na dopravu.
"V případě, že se při kontrole nachází na produktu vada, není vhodné produkt v takovémto stavu zákazníkovi odesílat, aniž bychom jej o vadě předem neinformovali.
Pokud že je produkt poškozen na tolik, aby mohl být používán, produkt je zbytečné a nevhodné posílat, jelikož by se následně řešila pouze zbytečná reklamace a zákazník by tím jedině ztrácel čas a peníze.
Pravidelně naskladňujeme mnoho produktů, a v takovém množství skutečně není možné každý produkt zvlášť kontrolovat. Někdy se však stane, že už od dodavatele přijde nějaký produkt poškozený, a to se zjistí většinou až při balení, jelikož do poslední chvíle to nemusí být znatelné.
Pokud je to možné a produkt je dostupný, rádi jej pro zákazníka objednáme znovu. Pakliže produkt není aktuálně možné dodat ani znovu objednat, a zákazník není schopen akceptovat situaci, která nastane, a my nejsme schopni ji nijak ovlivnit a nemůžeme za ni, moc nás to mrzí, ale skutečně s tím nedokážeme nic udělat. Můžeme se snažit zákazníkovi nabídnout alternativní řešení, v opačném případě storno objednávky. Tyto situace se někdy opravdu mohou stát, a jsou nepříjemné pro obě strany, ale skutečně se snažíme ji vždy vyřešit co nejpříjemnějším způsobem pro zákazníka."