- Nikdo po zaplacení nekomunikuje, nereagují na zprávy.
Podvodný e-shop, nic neplatit, nic nekupovat.
- Zatím firma nekomunikuje
- Vůbec žádné.Jediná výhoda, že jsem nezaplatila předem.
- Odpoví pouze,že byla přijata objednávka a dále nekomunikují.
Nic neobjednávat a hlavne neplatit předem !!!!!!!!!!!!!
- žádné
- neprofesionalita,
S obchodem jsem nespokojený, objednané zboží nedorazilo.
Telefon nikdo nebere, nikdo nereaguje ani na maily . -
- Obchod vubec nekomunikuje... uz je to Pres mesic, co jsem zbozi zaplatila a od te doby jsem poslala nekolik emailu bez jakekoliv odpovedi. Byla Moje chyba, ze jsem si neprecetla zkusenosti ostatnich...takze vrele nedoporucuji..
- Hlavně shání hodnocení ale zboží neposílá
Nedoporučuji,posílají dotazník na spokojenost s nákupem ale zboží ještě vůbec nedorazilo
- téměř žádná komunikace, vše musí urgovat zákazník
- dlouhá doba dodání
- špatná kvalita dodaného zboží
zboží sice dorazilo, ale z celé obývací stěny byla sestavitelná pouze jedna skříňka, tudíž jsme stěnu reklamovali. Po 3 měsících, kdy reklamace nebyl vyřízena, nám bylo konečně oznámeno, že nám budou vráceny peníze, ty však po dvou týdnech stále nedorazily, na emaily neodepisují, telefon je vypnutý!! Nedoporučuji!!!!
- Přehledný internetový obchod
- Dlouhá dodací lhůta. Téměř žádná komunikace. Špatný přístup k zákazníkovi.
Objednala jsem si zde obývací stěnu. Již je to 8 týdnů a stále ji nemám doma. Firma téměř nekomunikuje. Po opakované urgenci jsem se rozhodla svoji objednávku zrušit a nakoupit daný produkt v jiném obchodě.
Silně tento obchod nedoporučuji. -
Nemohu posoudit jelikož objednané zboží dosud nebylo dodané
- Neznám automaticky průběžný stav objednávky.
Nemám co hodnotit, na zboží čekám...
Reakce obchodu Mipik.cz
Děkujeme za kladnou reakci i přesto, že tentokrát zákazníci jsou nuceni čekat na zboží déle, než je obvyklé. Věříme, že tento výpadek se již nebude opakovat.
Tým Mipik.cz -
- Zboží bylo nekompletní a již 3 týdny čekám na dodání zbylého zaplacené zboží.
Reakce obchodu Mipik.cz
Bohužel výrobce dodal nekompletní zakázku, což zjistil až zákazník,zákazníkovi jsme odeslali část chybějících komponentů, druhou část dodáme v nejbližších dnech. Zákazník je průběžně informován. Chápeme, že je to nepříjemné, ale problém nevznikl zanedbáním z naší strany a snažíme se vše řešit.
- akce na dopravu zda
- nepřehlednost stránek
Reakce obchodu Mipik.cz
Stránky byly dočasně nepřehledné, přecházeli jsme na nového provozovatele, tak se to neobešlo bez drobných nedostatků, nyní je již vše v pořádku.
- rychlost, dobrá cena
doporučuji,jeden závit je nefunkční
Reakce obchodu Mipik.cz
Děkujeme za kladnou recenzi, přestože jak píšete, nebylo vše úplně v pořádku.
- Skvělá komunikace.
- Obchod v pořádku, ale vybrané zboží tragické.
Vybrala jsem si jídelní stůl modest. Katastrofa. Na obrázku nádherný. Ve skutečnosti hrůza. Kulatý jídelní stůl s černým sklem a jednou nohou uprostřed. Noha a stojan ze slaboučkého plíšku. Pokud na to někdo šlápne tak to jistě prošlápne. Černé sklo je zespoda pouze nastříkané černou barvou. Takže než jsme to sestavili, udělalo se několik škrábanců. Musela jsem zatřít fixou. Takže asi nesahat, nepoužívat. Pouze se z dálky na něj koukat. Z blízka už je to horší.
- Pěkné a levné židle
Osobní komunikace a splnéní termínu dodání
- nejnižší cena vybraného zboží
- opravdu dlouhá dodací lhůta
Na zboží jsem čekala více než dva týdny, krabice přišla potrhaná, ale zboží bylo naštěstí v pořádku ( nejspíš chyba na straně přepravce)
- Škoda,že obchod nemá zboží skladem a musí se na něho čekat.Není to až tak hrozné
Doporučuji,vstřícnost,informovanost,komunikace
Reakce obchodu Mipik.cz
Dobrý den, i nás mrzí, že nemůžeme mít vše skladem alespoň k prohlédnutí, ale to by cena zboží výrazně vzrostla díky dalším nákladům na provoz.
- Má zboží,které jinde neseženu
Reakce obchodu Mipik.cz
Děkujeme, sortiment budeme ještě rozšiřovat, takže čekejte výrazné změny a novinky
- perfektni komunikace,dokonce moznost vyzvednuti v nedeli po telefonicke domluve, zbozi naprosto v poradku
- neshledala jsem
perfektni komunikace,dokonce moznost vyzvednuti v nedeli po telefonicke domluve, zbozi naprosto v poradku a odpovida popisu
Reakce obchodu Mipik.cz
Děkujeme za recenzi, vždy při osobních odběrech dáváme zákazníkovi možnost telefonicky si domluvit individuální termín.