- Nic!
- Na kocarek cekame od prosince, stale nam jen posouvaji datum dodani a to bychom se nedozvedeli,kdybychom obchod sami nekontaktovali.
- Velmi neprofesionalni pristup zakaznickeho servisu, vlastne nulovy. Nezvedaji telefony, pokud slibi, ze se ozvou,tak to nedodrzi a neozvou se. V dnesni dobe opravdu ubohe.
Pokud muzete,tomuto obchodu se vyhnete.
- široká nabídka zboží
- Ilustrační foto neodpovídalo obsahu doručeného zboží. Na stránkách není nikde napsáno co je a co není obsahem balení (během koupi nebylo)
Po objednávce jsem 4 dny čekal a nic se nedělo, jak jsem se ozval emailem, objednávka se začala řešit. Po nespokojenosti s obsahem doručeného zboží jsem sedačku vracel. Obchod měl 14 dní čas na zpracování a vrácení platby. Dnes je to měsíc od koupi a peníze stále nevrátili. Telefonicky jsem se dotazoval a byl jsem ujištěn, že bude vyřešeno. stále se ale nic neděje.
- Nulova komunikace zakaznickeho servisu. Na kocarek cekame pres 6 mesicu.
- Zadne
Urcite doporucuji!!!!
- Dobré ceny a perfektní a profesionální přístup.
Prostě super.
- Perfektni komunikace - telefonicka i emailova, absolutne bez problemu. Ochota a prijemne jednani personalu. Dodaci podminky temer okamzite, skoro do druheho dne od objednani zbozi. Platba dobirkou a postovne zdarma nema chybu, ma jen malo eshopu. Prehledne stranky, kdyz clovek vi, co hleda, ma hned objednano. Suprove ceny a vyhodne akcni zbozi. Celkova velika spokojenost, mohu vsem doporucit.
- Vubec nic...
Velice doporucuji tento eshop.
- Dobré ceny a perfektní a profesionální přístup - osobní ukázka v showroomu na Prosecké vyhlídce a následná komunikace
Doporučuji!
- Super
- dětské věci
- nenašel jsem žádné, maximální platební terminál ale to je asi to nejmenší
příjemný personál
veliká rychlost dodání -
- Ochotná komunikácia mailom aj telefonicky
- Rýchle vybavenie
- Rýchlo vybavene - do 4 dni aj s doručenim na SK, ochotná komunikácia mailom aj telefonicky, tovar dobrej kvality a ceny.
- Nič
100% spokojnosť
- Velice vstřícní, ochotní.
- Objednávka rychle vyřízená.
Paní mi osobně volala. Říkala, že obchod měl 2roky pauzu, ale už je vše v pořádku. Vzala jsem si zboží na dobírku. přišlo v dohodnutý den a v perfektním stavu. Doporučuji!!!
- nevím
- nekomunikuje, nedodá zboží
nekomunikuje, nedodá zboží
- žádné !!!
- nekomunikují!!!
dorazilo pouze automatické potvrzení objednávky, pokud mají dovolenou, měli to uvést na svých stránkách, nereagovali na telefon ani e-mail, to se mi zatím nestalo!!!
- Tento obchod jiz neexistuje,vydejni mista jsou opustena
Tento obchod je cca 1 rok zrusen
- Objednala jsem 31.5.2014 a dodnes se nikdo neozval zda je vše vyřízeno, nebo si již můžu zboží vyzvednout. Přišel jen e-mail o potvrzení objednávky a to bylo vše! Nikdo nereaguje, na jednom telefonu hlasová schránka a druhý vypnutý! Jsou to podvodníci nic víc, rozhodně jim neplaťte předem!!!
Podvodníci nic víc!
- Stranky jsou prehledne, ale k cemu?? Kdyz objednane zbozi Vam neprijde.
- Falešný eshop, který tak možná fungoval v roce 2013.
- Nikdo nereaguje na maily.
- Měcíc po objednání a zboží stále nedorazilo.
- Když zaplatíte předem, nejspíš své peníze nikdy neuvidíte.
Tento eshop každopádně nikomu nedoporučuji!! Jsem jen zklamaná a na zboží jsem čekala marně!
Doufám, že tento obchod někdo co nejdřív odstraní. Firma LIBFIN s.r.o, která tento eshop propaguje by se měla stydět! -
- n/a
- komunikace se zákazníkem, nelze se dovolat, na otázky nereagují
celkově jsem nespokojena
- Nevyhovující komunikace - na e-mail nikdo nereaguje, jedno telefonní číslo nedostupné na druhém hlasová schránka...