Spokojnos a rychlost dodania.Dakujem

• Jednoduchá montáž
    • Rýchle nastavenie
    • Nenašiel som

Těšíme se na další spolupráci.

• maximální spokojenost s rychlostí a komunikací.

Rozhodně doporučuji, jsem ráda za vstřícné a rychlé jednání.

Těšíme se na další spolupráci.

• Obchod prebehol velmi dobre bez akych kolvek problémov

• Kvalita výrobků
    • Jednoduchá obsluha a montáž
    • Výborná komunikace a ochota zaměstnanců
    • Výborná technická podpora

Výborná komunikace a poradenství před koupí a i potom. Výrobek dělá to co má, spolehlivě. Montáž trvala opravdu 10 minut a je to v provozu.

• jednoduchá instalace.

Dohodnutý termín dodávky byl splněn, cca 14 dní, což je v tuto dobu velmi dobré

Těšíme se na další spolupráci.

• Nemohu posoudit,objednané zboží nebylo doručeno

Reakce obchodu Mincovníky eShop

Bohužel , nechápeme toto ohodnocení :--( Pan nás kontaktoval mailem minulý týden a bylo mu sděleno že toho máme opravdu hodně , protože se počet objednávek enormně zvýšil po zdražení elektřiny . Bylo mu též sděleno že zboží dostane v tomto týdnu. Takže absolutně neférové a nepochopitelné negativní ohodnocení. Ale děkujeme.

Takže dnes , dne 27.6.2022. , přidáme i dodatek k naši původní reakci :
    Pan dostal náš mincovník , den po přidání jeho hodnocení , což skutečně i byl termín který mu byl oznámen před objednávkou. Navíc, byla mu poskytnutá sleva 1000Kč o které ani nevěděl, protože jsme zrovna měli takovou slevovou akci .
    Pořád tedy čekáme že , na základě dohody, toto své neférové a zbytečné negativní hodnocení vymaže .... Zatím to neudělal, bohužel...

Ochota, rychlost, spolehlivost.
    Pouze naprogramování je komplikované. Pochopit to lze rychlé, ale stále opakující vhazování mincí je náročné, resp. únavné. Malá chybička a opět
    další kolečko. Po třetí se mi to již zdařilo. Taky myslím, že je schránka zbytečně velká, ale budiž. Jinak OK.

Reakce obchodu Mincovníky eShop

Dobrý den. Velice se vážíme Vašeho ohodnocení !

Ale jen přece, zkusíme to trochu vysvětlit :-)

Programování se vám možná zdá komplikované , ale věřte , kdybyste měl jiný druh vhazovačů , které se programují VÝHRADNĚ přes počítač , složité externí zařízení , kabeláž a neskutečně komplikovaný software , tak by jste asi velice rychle pochopil jednoduchost tohoto našeho vhazovače. Musel byste vhazovač odmontovat , poslat do firmy která to děla (klidně i nám ,programujeme vhazovače i všech jiných výrobců ,NRI,COMESTERO,ALBERICI) pak počkat pár dnů než vám to vrátíme zpět s platbou 450kč + doprava. Takže v žádném případě to neuděláte SÁM , kdykoliv a na místě, jako s naším vhazovačem, a ten software na programování vhazovačů vám každý, z výše uvedených výrobců , prodá za cca 1000 EUR , pokud ovšem nekoupíte těch vhazovačů minimálně 100ks (takto bylo u NRI) ., aby vám ho dali zadarmo. Cena takového vhazovače je zhruba 200EUR za kus. Takže je to cena POUZE vhazovače, dobře jste přečetl, NE celého zařízení které jste od nás dostal za téměř stejnou cenu :-) .A nakonec , i kdybyste naučil s tím softwarem pracovat , po čase, tak byste jste přišel na to , že stejně musíte "opakovat vhazování mincí dokola" protože to je fáze "učení" vhazovačů brát mince a tuto fázi neobejdete. Ovšem uděláte ji POUZE jednou za života (aby jiný zákaznici kteří přečtou váš komentář nemysleli že se to dělá každý den), stejně jako i u našeho vhazovače :-), s tím rozdílem, že když vás jednou napadne změnit druh mincí (třeba přijde EURO) u našeho mincovníku to uděláte sám za 10min a změníte mincovník aby bral jiné mince , a zase na celý život, respektive do příští potřebné změny. U jiných výrobců vhazovačů , budete vhazovač muset zase odmontovat ,a posílat na programování a , samozřejmě, znovu za to platit. :-) . Nakonec jednoduše shrnuto , to "opakovat vhazování mincí dokola" by na vás vždy čekalo , za určitých okolností :-) . U naších vhazovačů je to KDYKOLIV ,PŘÍMO NAMÍSTĚ a ZADARMO, u jiných výrobců je vše obráceně. :-)
    Co se týká velikosti bedny , 30x30x15 cm je potřeba z několik důvodů:
    1. Stejná bedna se používá i pro Dvojití mincovník DUO, též na našem Eshopu, a je pro 2 zařízení. Těch výrobních komponent je tam mnohem víc , a koneckonců, musíte nechat prostor elektrikáři přistoupit rukama a šroubovákem do svorkovnic aby to mohl zapojit.
    2. Prostor kam padají mince je oddělen od elektroniky, z důvodu jednoduché obsluhy a HLAVNĚ bezpečnosti obsluhy. Představte si že ta vhozená mince vyskočí a spadne do části kde je síťové napětí AC230 voltů ? Co může kovová mince způsobit, asi vám říkat nemusím. Dále , i kdyby nezpůsobila , někdo z obsluhy by se možná pokusil takové vyskočené mince pobrat a nevypnul by třeba předtím zařízení ....také si zkuste představit jaký úraz by to mohlo způsobit.... Ano většina podobných zařízení má i mince i elektroniku v jednom prostorů a jsou o pár centimetrů menší , ale my, kvůli ušetření pár centimetrů šířky, nebudeme riskovat provokovat neštěstí. A myslím že děláme dobře. Prostě myslíme na Vás :-)
    - Ta dodací lhůta se protáhla a ceny porostly z objektivních důvodů za které my nemůžeme ,ale i přesto se za to omlouváme všem a všude . Dodávka elektronických dílů a součástek je zablokovaná měsíce v celém světě a tyto zprávy jsou snad všude v mediích . Ovšem snažíme se neskutečným způsobem hledat součástky a výrobní díly na různých stranách , protože naši standardní dodavatele je prostě momentálně nemají , a jak to bude dlouho trvat neví nikdo na světě. Připomínám ale , že každý zákazník to věděl před nákupem, že dodací lhůta bude další . A my jsme ,v dnešní době, neskutečně rádi za každý vyrobený kus, věřte mi.

Nakonec Vám ještě jednou poděkuji za nákup a za kladné celkové ocenění, ... a věřím že jsem alespoň částečně vysvětlil a odůvodnil tu Vaši menší , ale pro nás stejně nepříjemnou , nespokojenost.

Pěkný den a s pozdravem
    Mincovníky Eshop

• Bezproblémová komunikace s obchodem.

Zařízení perfektně plní svoji funkci, vyzkoušeno, bez problémů. Vnitřní zpracování, včetně elektroinstalace na vysoké úrovni. Nastaví do provozu každý, velice dobře napsán návod k použití i co se týká bezpečnostní stránky. Spínaný výkon je dostačující pro většinu el. spotřebičů. Zodolněné provedení proti vandalům, proti vypáčení. Pro uživatele je výhodou display, který ne jen že ukazuje vhozenou částku, ale i zbývající čas sepnutí relé. Další výhodu bych viděl ve zvukové signalizaci konce času sepnutí relé (připojeného spotřebiče). Jednoznačně doporučuji.

Těšíme se na další spolupráci.

• výborná milá mailová komunikácia