Při objednání v úterý byl termín dodání ve čtvrtek, když do pátku zboží nedorazilo tak při zavolání n auvedeny telefon nikdo nebral - ani v pátek ani v pondělí. Pak mě telefon 3x prozvonit ale zase jen při zpětném volání někdo nevzal (možná mají odchozí bránu). Po týdnu od objednání mi přišel Email že zboží je expedováno - tzn že pravděpodobně dojde o týden později než bylo přislíbeno - vzhledem k tomu, že jsem obchod vybral právě z důvodu včasneho doručení tak obchod nedoporučuji - nelze se tam dovolat a zboží neodešle v termínu.

Reakce obchodu MimiNiki

velmi se omlouvám za zpoždění Vaší objednávky. Ze zdravotních důvodů bohužel nebylo možné Vaši objednávku odeslat. Některé věci se nedají ovlivnit, i kdyby se člověk na hlavu stavěl. Je mi líto, pokud jsme Vám včasným neodesláním způsobili nějaké komplikace. Vaše objednávka byla doručena na výdejní místo o 2 pracovní dny později, než bylo avizováno na e-shopu. Hezký den, Eliška, Miminiki.cz

Po tyzdni aj cosi mi tovar vobec este neprisiel.

• Milá paní na infolince
    • Trvalo jim 14 dní doručit dudlíky

5.7. jsem objednávala dudlíky, přišli mi 22.7.
    Paní na infolince byla moc milá, ale to nemění to, že jsem jí volala kde mám balíček, ona mi slíbila, že mi za chvíli zavolá až zjistí co se stalo a pak už nezavolala. Dva dny jsem se k nim nemohla dovolat.
    Ještě musím i napsat, že na eshopu měli v tu dobu co jsem to objednávala dodání do druhého dne, proto jsem to objednávala. Objednala jsem a přišel mi mail, že mají dovolenou, takže jsem jim na to hned psala ať si to změní, kdybych věděla, že to bude trvat tak dlouho objednám si dudlíky jinde.
    Pak si musím i postěžovat, nechápu, proč mi napsali špatně adresu. Opravdu nejsem tam pitomá abych si napsala špatně adresu domova, měla jsem špatně město a psč. Pani to sváděla na mě, že jsem to špatně napsala já.

• Spatne nafocene zbozi.vypada hur a nekvalitneji nez na fotce

Reakce obchodu MimiNiki

Dobrý den, používáme fotky přímo od výrobce Happy Horse. Máte právo do 14 dní zboží vrátit, pokud s ním nejste spokojen. S pozdravem Eliška Mazancová, Miminiki.cz