Výhodné ceny.
- Rychlost, vstřícnost.
Několik dní před Vánocemi mi oznámili, že jim nepřišlo dostatek zboží a nemají jej.
Reakce obchodu Milujeme Gadgets
Dobrý den, velmi se omlouváme. Jednalo se o svítící autodráhu, kde nám dopravce slíbil dodání 19.12.2017. Bohužel dodávka se zasekla někde na cestě, což nám bylo sděleno hned toho 19.12, max 20.12 a hned jsme zákazníky informovali. Velmi se omlouváme, ale takhle před vánoci v tom nejhorším období pro dopravce se toto bohužel stát může. Tým MilujemeGadgets.cz
- rychlost
- Rychle dodání .
- Dvě věci mi přišli v jiné barvě.
Reakce obchodu Milujeme Gadgets
Dobrý den, velmi se omlouváme, ale před vánoci jsme museli posílit sklad brigádníky a bohužel občas k nějaké chybě vinou selhání lidského faktoru došlo. Samozřejmě můžete vrátit zboží, které přišlo špatně, vrátíme vám poštovné a pokud pošlete oskenovaný podací lístek na [email protected], vrátíme vám i náklady na poštovné. Tým Milujeme Gadgets.cz
Rychle vyrizeni objednavky, moznost osobniho odberu.
Dodání zboží bylo odkládáno a nakonec mi byla objednávka zrušena. Nedoporučuji!
Reakce obchodu Milujeme Gadgets
Dobrý den, velmi se omlouváme. Jednalo se pravděpodobně o svítící autodráhu, kde nám dopravce slíbil dodání 19.12.2017. Bohužel dodávka se zasekla někde na cestě, což nám bylo sděleno hned toho 19.12, max 20.12 a hned jsme zákazníky informovali. Velmi se omlouváme, ale takhle před vánoci v tom nejhorším období pro dopravce se toto bohužel stát může. Tým MilujemeGadgets.cz
- Velký výběr originálních a i vtipných dárků. Krátké termíny dodání.
- skvělá spolupráce po telefonu.
- vše v pořádku
- rychlé dodání
- spolehlivý obchod
jsem spokojená
- -rychlost dodání
- -velký výběr
- Dobrá cena, možnost vyzvednout v zásilkovně a tím ušetřit za poštovné
Dobrý a spolehlivý e-shop
velmi dobrý přehled v jakém stavu se nachází moje objednávka
- přehled ,ceny
- O žádných nevím
- O žádných nevím
Děkujeme za recenzi. Tým MilujemeGadgets.cz
spokojená
Reakce obchodu Milujeme Gadgets
Děkujeme za vaší recenzi, jsem rádi, že u nás nakupujete. Tým Milujemegadgets.cz
- dobré ceny
Blbinky za rozumné ceny.
Děkujeme za recenzi
- Rychlé jednání, zboží odpovídá nabídce, velmi rychlé doručení přes Zásilkovnu.
- Nic mě nenapadá....
moc děkujeme za recenzi