Ikdyž mě obchod varoval, že jsem si zvolil pomalou dopravu (český pošta) , tak týden a ještě zásilka není doma se mi zdá docela moc.

Reakce obchodu Mikromarz

dodání obyčejné zásilky může dle obchodních podmínek České pošty trvat i týden. Od příštího roku ji proto vyjmeme z nabízených způsobů dopravy, abychom nemuseli řešit podobná "nedorozumění". Nicméně spíše jste měl napsat přímo nám, že zásilku ještě nemáte, než sem na Heureku. Byli bychom schopni reagovat rychleji.
    Petr Dvořák

• velmi dobré ceny
    • delší doba doručení

Nespravne uvadena skladova mnozstvi u produktu v eshopu.

Reakce obchodu Mikromarz

jednalo se o označenou výprodejovou položku, která se již nevyrábí. U tohoto typu zboží se bohužel někdy stane, že uvedené množství v eshopu nesouhlasí přesně na 1 kus s reálným množstvím na skladě.
    Jan Sláma

Nakupoval jsem tam poprvé a vše proběhlo v nejlepší pohodě.

• Dobré ceny. Rychlost doručení.
    • Nemám.

Dobré ceny. Kvalitní zboží. Rychlost doručení. Spokojenost.

• Spolehlivý, vstřícný

• OK

Přehledné, rychlé

• Výborná komunikace
    • Rychlé dodání zboží
    • Kvalita zboží

Velká spokojenost. Děkujeme.

• rycle jednaní

• Dá se na ně spolehnout

• Projednají veškeré technické detaily, aby člověk nevybral špatné technické řešení.

• Klamavé informace na eshopu o termínu doručení. Telefonicky jsem se dozvěděl, že vlastně ten termín neplatí pro zásilkovnu, možná pro PPL. Eshop mohl chybu zachránit tím, že by zboží hodili kurýrovi ale nebyla snaha.. V den kdy mělo být doručeno to ještě neměli ani expedované!

Reakce obchodu Mikromarz

termíny dodání jsou pro všechny výrobky odhadované vždy na základě průměrných dodacích dob v předchozím obchodním období. Obvykle to jsou 2 dny, ale opravdu nejsme schopni garantovat 2 dny u každé jednotlivé objednávky a každého dopravce. V drtivé většině objednávek jsme schopni splnit 2 dny na dodání u dopravce PPL. Pokud máte na 3.den objednáného instalatéra, zvolte právě tohoto dopravce a do poznámky v objednávce uveďte, že potřebujete zboží expedovat expresně.
    Petr Dvořák

• Vše v pořádku

• rychlost

vše ok

• Vstřícnost prodejce, cena a nabídka.

• Co jsem cekal,bylo splneno .

• Baterie za výborné ceny

Baterie za výborné ceny, dodání dle popisu, spokojenost

• Modul pro impulzní měření funguje bez problémů
    • Jedoduše šel připojit k Zigbee sensoru a integrovat do Home Assistantu.
    • Je to dost drahé, ale holt platíte za to, že to někdo otestoval a je to produkt, který se asi nebude prodávat po desetitisících :-) Takže vlastně cena OK.

• o.k.