Ikdyž mě obchod varoval, že jsem si zvolil pomalou dopravu (český pošta) , tak týden a ještě zásilka není doma se mi zdá docela moc.
Reakce obchodu Mikromarz
dodání obyčejné zásilky může dle obchodních podmínek České pošty trvat i týden. Od příštího roku ji proto vyjmeme z nabízených způsobů dopravy, abychom nemuseli řešit podobná "nedorozumění". Nicméně spíše jste měl napsat přímo nám, že zásilku ještě nemáte, než sem na Heureku. Byli bychom schopni reagovat rychleji.
Petr Dvořák -
- velmi dobré ceny
- delší doba doručení
Nespravne uvadena skladova mnozstvi u produktu v eshopu.
Reakce obchodu Mikromarz
jednalo se o označenou výprodejovou položku, která se již nevyrábí. U tohoto typu zboží se bohužel někdy stane, že uvedené množství v eshopu nesouhlasí přesně na 1 kus s reálným množstvím na skladě.
Jan Sláma -
Nakupoval jsem tam poprvé a vše proběhlo v nejlepší pohodě.
- Dobré ceny. Rychlost doručení.
- Nemám.
Dobré ceny. Kvalitní zboží. Rychlost doručení. Spokojenost.
- Spolehlivý, vstřícný
- OK
Přehledné, rychlé
- Výborná komunikace
- Rychlé dodání zboží
- Kvalita zboží
Velká spokojenost. Děkujeme.
- rycle jednaní
- Dá se na ně spolehnout
- Projednají veškeré technické detaily, aby člověk nevybral špatné technické řešení.
- Klamavé informace na eshopu o termínu doručení. Telefonicky jsem se dozvěděl, že vlastně ten termín neplatí pro zásilkovnu, možná pro PPL. Eshop mohl chybu zachránit tím, že by zboží hodili kurýrovi ale nebyla snaha.. V den kdy mělo být doručeno to ještě neměli ani expedované!
Reakce obchodu Mikromarz
termíny dodání jsou pro všechny výrobky odhadované vždy na základě průměrných dodacích dob v předchozím obchodním období. Obvykle to jsou 2 dny, ale opravdu nejsme schopni garantovat 2 dny u každé jednotlivé objednávky a každého dopravce. V drtivé většině objednávek jsme schopni splnit 2 dny na dodání u dopravce PPL. Pokud máte na 3.den objednáného instalatéra, zvolte právě tohoto dopravce a do poznámky v objednávce uveďte, že potřebujete zboží expedovat expresně.
Petr Dvořák -
- Vše v pořádku
- rychlost
vše ok
- Vstřícnost prodejce, cena a nabídka.
- Co jsem cekal,bylo splneno .
- Baterie za výborné ceny
Baterie za výborné ceny, dodání dle popisu, spokojenost
- Modul pro impulzní měření funguje bez problémů
- Jedoduše šel připojit k Zigbee sensoru a integrovat do Home Assistantu.
- Je to dost drahé, ale holt platíte za to, že to někdo otestoval a je to produkt, který se asi nebude prodávat po desetitisících :-) Takže vlastně cena OK.
- o.k.