• U zboží,které nebylo v požadovaném počtu k dispozici, postrádám z vaší strany za slabinu neschopnost zdělit, zda nelze další zajistit, nebo zda by se nemohla zásilka pozdržet a počty doplnit.

• možnost osobního odběru
    • všechno zboží není skladem, něco objednávají, ale dodání je do týdne takže ok.

Jsou rychlí, ochotní, dobré zboží

• Dobrý den,
    • jak mám být spokojený, když si objednám plášť 29x1.6 a přijde 28x1.6 Když takový plášť není, tak ho nenabízejte

Reakce obchodu Mike Bike

Dobrý den, vzhledem k tomu, že kolům rozumíme, na kole závodíme, kolem žijeme a nejsme jenom e-shop s koly. Nemůže se stát, že Vám odešleme něco co jste si neobjednal. Tudíž pro vysvětlenou 29x1.6=28x1.6. Jiným značením 622x42 pro oba tyto rozměry. Pokud budete chtít při příštím nákupu s něčím poradit, neváhejte nám zavolat. Rádi vám poradíme. Díky Michal

• profesionální přístup

• Lepší cena

Dobry obchod

• Přehlednost

Standartní, dobrý obchod.

• blízko mého bydliště- osobní odběr
    • nenapadá mě nic vzhledem k charakteru zboží

Spokojenost

• Velmi skvela komunikace, poradenstvi po telefonu s vyberem kola,kvalita a pekny desing
    • Zatim o nicem nevim

Skvělá komunikace
    Rychle dodání
    Kvalita

• Nabízí zboží které jsem hledal
    • Dostupnost do tří dnů neznamená že bude zásilka do tří dnů odeslána.

Při nákupu horského kola bylo kolo dobře připraveno.
    pakliže Vám nevadí že si počkáte (ať už na odpověď na mail nebo na zboží z eshopu) tak super obchod.

• Sortiment, který jsem potřeboval.

Doporučuju !

• Přehledné stránky, super servis
    • Nemá slabiny
  • 10 %

• Velice špatná komunikace, po týdnu od objednání produktu, které mělo být dostupné, jsem se dotazovala na stav své objednávky. Odpověď byla, že zboží není skladem, abych si vybrala jiné, podobné. Chtěla jsem tedy obj stornovat, nicméně obchod přestal komunikovat a peníze mi vrátili až po několik týdnech a neustálých připomínkách.
  • 100 %

Super nabídka. Jedině doporučuji.

• 100 %

• Skvělý přístup, na všem je možné se dohodnout, poradí, pomůžou. Prostě takhle by to mělo vypadat ;)
    • Nemohu nic vytknout

Vše na jedničku

• 100 %

• Vyber, spolehlivost a profesionalni pristup

Doporucuji!

• Rychlost
    • Skladem věci mají opravdu skladem

Fajn obchod, je vidět že kolům rozumí a nesnaží se vždy prodat jen to nejdražší

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 10 %

• po nešťastné objednávce a jejím vrácení v zákonné lhůtě nepřebírá balíček, nekomunikuje a nevrací peníze

Rozhodně nedoporučuji.