- objednávka od stolu, jsem velmi spokojena jak se zbožím tak s rychlostí dodání
- žádná
jsem velmi spokojena jak se zbožím tak s rychlostí dodání, objednávám další
- super komunikace
- rychlost
- velký a kvalitní výběr za výhodnou cenu,bleskové dodáni,možnost osobního vyzvednutí na prodejně
Slusne jednani, pekny obchod.
Rychlost, akce, komunikativnost
- Rychlé jednání
- Kvalitní výrobek
- Perfektní komunikace
Profesionální přístup, kdy o všech krocích bylo trasparentně komunikováno, měl jsem pocit, že kolo objednávám u opravdových profeionálů
Nákup proběhl k plné spokojenosti.
Příznivá cena, rychle dodání.
Jde o to, že jsem na objednávku dlouho čekal, než mi dorazila, je to týden. Jinak dobre.
Velmi příjemné jednání obchodu, ochotné zodpovězení dotazu. Doručení v pořádku.
- Sortiment,cena
Pani na pokladne kdyz sem vyzkousel zbozi a hlasil ze mi je male,neochotna,ze se nic neda delat,vratit,zeto nejde.
- Fakt rychle dodáno.
První nákup, měli skladem co jsem potřeboval a za dobrou cenu i s dopravou, rychlé odeslání. Vše došlo v pořádku, spokojenost.
- Skvělá komunikace, rychlost
- velký a přehledný výběr za výhodnou cenu,možnost osobního vyzvednutí,rychlé dodáni
- Rychlost dodání
- Kvalita zboží
- Komunikace
- Bylo psáno,že zboží je skladem,bohužel skladem nebylo. Obchod přestal úplně komunikovat a na dotazy nereagoval.
Vše super
V obchodě Mikebike nakupují rád neboť mají dostupnost hned a nemusím čekat na dlouhé protahování ze skladu v jiných obchodech.Dostupnist komponentů a ndbna vidlice Fox.Michal Stromčik i poradí ohledně jiných věcí