- dorazilo něco co jsem si neobjednal to co jsem objednal asi nikdy nepřijde
Náramek je větší a neudrží hodinky, vypadávají, příliš volné, ztratil jsem je a naštěstí je kolega v práci našel. Nepoužitelný :-(
- Rozbalené, velikostně jiné zboží
Produkt byl naprostý šmejd. Do hodinek ani nešel řemínek nasadit a navíc byl širší... Hnus
- Zboží přišlo poškozené.
Nafocený výrobek absolutně neodpovídal realitě.
Často začíná restartovat se i když to nikdo nedělal, při tom obrazovka svítí se různými barvami (jak cely, tak i částečně - čtverce a čáry). Jsou tam barvy - růžová, červená a zelená. Opakovalo se tohle za 10 dni 4-5 krát, při tom po každý mobil potřeboval víc a víc času na restart.
- Popisují něco jiného než co vám pošlou.
- Nabíjecí kabel k hodinkách Apple Watch nabíjí cca 2% za celou noc tudíž nefunkční a rozhodně ne originální výrobek apple jak se na první pohled tváří
- Řemínek k hodinkám za nemalé peníze - velikost tak pro trpaslíka rozhodne ne na dospělé zápěstí
- Možnosti vrácení zboží s tak nastavenými podmínkami, že to nejde splnit
- Vše přišlo rychle.
Koupi jsem dva výrobky:
Sklo na mobil Samsung S23 nebere otisky prstů.... K ničemu
Pásek na mobil je tak 50 na 50... Zůvodního pásku jsem přendal poutko, protože tyto nemají zarážky.... Poutka se sesouvají z pásku, pak už jw jištění jen přes přezkou.... Nebezpečné, že hodinky spadnou....
Tento je dle mého jen předkupník ali věcí.
Sklo na vlajku co neumí otisky.... -
objednávka byla rychle vyřízena, ale zboží je horší kvlity než původní náramek.
- dlouhá doba doručení
skla nesedí s udávaným popisem
- Klamavá reklama
Obchod nabízí slevy a dopravu zdarma při nákupu nad určitou částku. Nejprve to má být nákup za 300 Kč, posléze nákup za 499 Kč. Zlevněné ceny jsou kalkulovány tak, aby zákazník sice obdržel dopravu zdarma, ale pouze za podmínky, že si zboží "přikoupí".
Řemínky k hodinkám byly doručeny rychle, ale lišily se od fotek na e-shopu
- Velká škála výběru motivu
- Custom řemínky
- Rychlé odeslání
- Slevy
- Tloušťka řemínku, tvrdší materiá
- Zabarvení po 1 dni používání
Objednala jsem bílý řemínek s motivem Kolibříků (20mm). Zásilka dorazila rychle a zboží odpovídalo popisu. Hned po otevření mě zarazil materiál řemínku, oproti daleko levnější variantě z Číny, je řemínek tlustší a daleko tvrdší. Tento fakt mě nemile překvapil, protože jsem očekávala větší (či alespoň obdobnou) kvalitu řemínku jako z Číny. Přesto jsem jej dala šanci, vyměnila za svůj starý a vzala druhý den do práce. Tentýž den jsem se zklamáním zjistila, že se mi řemínek na okrajích zhnědl a vypadá jako prodřený. (Zkoušela jsem umýt, ale ani to nepomohlo).
Pokud to mám shrnout, z velkého nadšení je jen jedno velké zklamání a nejspíše zůstanu u objednávek z Číny. :( -
- doručeno včas
- Zboží je nefunkční
- Špatně drží hodinky
Špatná komunikace s dopravcem, zásilka nedoručena na adresu.
Zaplaceno na účet a obchod stornoval mou objednávku. Žádné peníze zpět jsem nedostala.
- Snadné vrácení
- Špatná kvalita zboží, náramek jako z Wishe a "originální kryt" měl potisk jen na zadní straně bez boků a kvalita taky nic moc, musela jsem vrátit
- Zavádějící fotky
Z obchodu jsem si objednala dva kryty na iPhone a náramek na Mi band 6. Zboží sice přišlo rychle, ale byla jsem absolutně zklamaná. Hned druhý den jsem posílala zpět 2 ze 3 kousků. Nechala jsem si jen průhledný kryt, který sice má taky pár vad v oblasti vyřízlých děr, ale jsem ochotná ho nosit. Jen tedy sklo moc nechrání, s tím počítejte. Náramek na Mi band měl na viditelné části náramku nevzhledné dirky, které byly oproti originálu o dost menší a nestejné. Navíc očko na protažení bylo spojené ze dvou kusů v půlce. A originální kryt byl fakt zklamáním. Těšila jsem se na něj a za 299,- Kč jsem očekávala kryt, který nebudu chtít sundat. A ouha - přišlo mi zděšení, které mělo bílé boky, kryt měl hrany, ne moc příjemný materiál a potisk nebyl zrovna ladící oku. Radši jsem objednala kryty z Aliexpressu s dobrými recenzemi, tahle zkušenost mě zamrzela.