Na traktor meli nejlepší cenu, vynikající komunikace před i během prodeje, rychle dodání přesně podle domluvy. Děkuji. Možná by to chtělo trochu více zpřehlednit stránky a zlepšit indexové vyhledávání.
Komunikace s obchodem supr, jen kolečko není.
- pomoc okamzita pro vodu mame scim chodit dekujeme
- kanystr je na pitnou vodu a to je dulezite a na 5l to uneseme voda je draha pamatujte nase studna se vycisti co nejdrive ale co ti ostatni co jim nic nezustalo co ti stari lide pomuze jim nekdo bude zima a oni jsou po povodni s vodou maji take problemy a kanystry taky nosi pro nas to byl problem sehnat kanystr na pitnou vodu nikomu to nepreju ty nervy kam ta voda pujde co znici co ostatni je to hruza
- reknete si kanystr ale zkuste to bez pitny vody kdyz je kolem voda ale spinava dekujeme za pomoc v nouzi dobri lide jeste ziji vera
vyhoda slusnost ochota pomoci staremu cloveku vyplnit objednavku na kanistry na pitnou vodu ktere jsme nutne potrebovali na vodu aby jsme si mohli vodu prinest po znecisteni po zaplave nasi studny tady vodovod neni v obchode voda stoji do 10kc spotrebujeme na vareni a piti 20l na den to je 100kc krat 30dni je 3000kc za pitnou vodu jsme z okraje mesta to je co
- Zboží bylo doručeno 2. den po zaplacení
Vše bylo o. k.
Výborná komunikace.Doporučuji
Rychlé a bezproblémové jednání, pomoc radou při dotazech ohledně možných platebních metod, děkuji za přístup k zákazníkovi
První nákup
- Ochotný personál
- Rychlé doručení
- Přijatelná cena
- žádné
rychlé dodání
Obchod v pohodě,doprava od české pošty balík do ruky,ani se neobtěžovali balík doručit a musel jsem jít druhý den na poštu.Tak se dopravuje u pošty!!!
Po týdnu od uhrazení zboží nic nedošlo a po tel. hovoru mi bylo řečeno, že mě informovali, že to na skladě není, žádnou zprávu ani do spamu jsem neobdržela.
- Rychle odesláno
- Výborná komunikace
Protože produkt ještě nedorazil
- Skvělá komunikace
Pěkné produkty za dobré ceny.
- nejnižší cena i doprava i rychlost dodání SUPER!!!
Obchod OK.
- Zbozi prislo rychle
- Zbozi bylo v poradku
- Komunikace - prisel mi pouze mail o prijeti objednavky a pak az sms od prepravce ze mi budou zbozi dorucovat. Zadne jine informace o vyrizeni, predsni prepravci atd.
Obchod doporucuji jen bych uvital lepsi komunikaci o stavu zakazky.
- Vše v pořádku