- Po týdnu nic
Píši vám moji odpověď firmě Těsmat. Snad je to dosti výmnluvné co si o ní myslím a je to pro vás varovánéí s takovou firmou dále spolupracovat. Navíc toto zboží mají stále na webu za tuto cenu. Prostě nehoráznost. Zdraví Bronec
Re: Rekapitulace objednávky MEX25000266
Vážení, děkuji vám za storno objrednávky. Uštřili jste mi jako důchodci celkem dost peněz. Po stornu z vaší strany jsem navštívil prodejnu v Brně, kde jsem stejný díl koupil za 71.-Kč. Od vás je cena 845.-Kč. Myslím že byste se měli stydět a uvažuji o podání trestního oznámení za nekalou praktiku. Samozřejmě tuto skutečnost uvedu na váš Web. Tak to jste teda hodně přehnali i v této nerozumné době. BronecReakce obchodu MEXO.CZ
Dobrý den pane Bronec,
děkujeme Vám za Vaši reakci.
Předmětem prodeje byl klínový řemen pro vertikutátor STIGA SVP 40 B a jedná se o ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍL STIGA.
Nerozporujeme, že lze najít na tuzemském trhu rozměrově a tvarově podobný klínový řemen za nižší cenu.
Pokud Vámi zakoupený neoriginální řemen Vám vydrží stejně tak dlouho jako originální STIGA díl, pak Vám gratulujeme k výbornému nákupu.
Zároveň Vám musíme sdělit, že se nestydíme prodávat kvalitní zboží a ceny originálních náhradních dílů jsou bohužel takové, protože vydrží a každý, kdo si přečte tuto recenzi si udělá úsudek sám.
Přejeme Vám vše nejlepší.
Tým MEXO.CZ -
- Zboží bylo vyrobeno 36 týden v roce 2023, tudíž 2 roky stará baterie.
Komunikace s obchodem supr, jen kolečko není.
Po týdnu od uhrazení zboží nic nedošlo a po tel. hovoru mi bylo řečeno, že mě informovali, že to na skladě není, žádnou zprávu ani do spamu jsem neobdržela.
Protože produkt ještě nedorazil
- Nabíjačka, tovar nie je rozmerovo vhodný do danej Aku vŕtačky
Nemám na skladě=nemám v e-shopu.
Plus pro obchod, vrácení peněz proběhlo v pořádku. -
Zboží nedošlo, důvod neoznámen
Produkt byl stažen z prodeje
Obchod objednávku potvrdil a pak zrušil pro nedostupnost u dodavatele. Proč slibuje, když nemá na skladě?
- 4.12. jsem obědnal zboží a to stále nedorazilo.
- Obchod se ani za 5 dní nenamáhá napsat, že zboží bohužel nemá.
- Obchod vůbec nekomunikuje. Informace o stavu objednávky jsem musela zjišťovat sama.
Reakce obchodu MEXO.CZ
došlo k omylu vzniklému díky nastavení systému (e-shop prochází úpravami a rekonstrukcí - je to viditelně všude označeno). Zákaznický servis díky tomu neměl informaci, aby Vás informoval o dostupnosti.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
Tým MEXO CZ -
- objednáte si hmoždinky 16x140 a dojdou smrsklé na 16x120mm
Vážený zákazníku,
děkujeme za recenzi a čas, který jste jí věnoval. Omlouváme se, pravděpodobně došlo k záměně zboží při expedici. Pokud by jste se ozval, že není něco v pořádku a reklamoval zboží, mohli bychom toto řešit a napravit. K tomu však nedošlo a tak se dovídáme až z Vaší recenze, že bylo něco špatně.
Věříme, že budete mít už jen samé spokojené nákupy!
- Rychlé odeslání
- Neinformovanost o odeslání a i přes odeslání kurýrem, nešlo uložit do parcel shopu. Prý bylo odeslání jako jiný druh balíčku.
Zboží v pořádku, jen obal byl v dezolátním stavu.
Dobrý den paní Šárko,
velice se omlouváme za problém, nyní asi již nedohledáme, kde se stala chyba. Nicméně problém s dopravou před Vánoci se stává. Budeme se snažit aby se to zlepšovalo.
Přejeme jen spokojené nákupy!
Tým MEXO.CZ -
- zboží mám objednáno dva týdny a zatím žádná reakce
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za zpětnou reakci a omlouváme se za vzniklé potíže.
Doposud nám systém bohužel neumožňoval automaticky informovat o všech stavech objednávky a předávat včas a relevantně info o dostupnosti od dodavatelů.
Snažíme se však neustále vylepšovat své služby zákazníkům a proto již budou zákazníci včas informováni o stavu svých objednávek.
- již 10 od objednání - stále není ani na cestě
- nekomunikují
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za zpětnou reakci a omlouváme se za vzniklé potíže.
DO DNEŠNÍHO DNE ZBOŽÍ NEDORAZILO
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za zpětnou reakci a omlouváme se za vzniklé potíže. Vzhledem k pozdější dostupnosti zboží se stalo, že heureka.cz poslala žádost o recenzi dříve, než my jsme Vás mohli informovat o reálném dodání zboží.
Tým MEXO.CZ -
- Skladník zaměnil zboží, fakturantka si s tím nedokázala poradit a musela se radit s kolegyní, která to nechápala úplně stejně. V jednu chvíli to vypadalo, že je to nakonec moje vina, protože nevím, co chci. Nakonec se to vyřešilo, ale příště kupuju jinde.
Reakce obchodu MEXO.CZ
Děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše nespokojenost a za chybné vydání zboží kolegou ze skladu se Vám omlouváme. Stejně tak se Vám omluvila v den převzetí za vzniklé problémy i kolegyně na fakturaci.
Není pravda, že by jste se měl cítit, že by to mohla být Vaše chyba. Kolegyně vzájemně pouze musely zjistit, co se vlastně stalo, kde nastala chyba a zároveň máme nastavené určité vnitrofiremní procesy, které musely být dodrženy.
Dobu, za kterou bylo zboží připraveno k vyzvednutí hodnotíte 2 z 5 - kolegyně ze zákaznického servisu Vás kontaktovala, zda chcete opravdu osobní odběr vzhledem ke vzdálenosti, načež jste sám chtěl osobní vyzvednutí z důvodu, že tehdy pojedete kolem. Datum os. odběru jste si tedy určil sám.
Dále komunikaci s obchodem hodnotíte 1,5 z 5. Mrzí nás to, protože kolegyně právě naopak měla opravdu snahu Vás kontaktovat a upřesnit převzetí.
Přesto děkujeme za Váš nákup a recenzi a přejeme Vám hodně spokojených nákupů.
Tým TĚSMAT CZ s.r.o. -
U sekačky bylo zeleně napsáno dodání 2-5dnů. Na dotaz po 5ti dnech mi bylo řečeno, že dodání je až v 3/2021 (tedy téměř za rok). Druhý den pak tato informace přibyla i u sekačky.
Reakce obchodu MEXO.CZ
děkujeme za hodnocení. Bohužel informaci o takto pozdní dostupnosti jsme od dodavatele dostali až po objednání zboží pro vás. Tuto informaci jsme ihned do eshopu doplnili.
Děkujeme za pochopení