Rychlé dodání zboží do obchodu. Možnost vyzvednutí si zboží na prodejně. Nejlepší cena.

• Ochota personálu
    • Dobrý ceny

• reakční doba systému
    • ochota chlapíků na prodejně
    • ochota, ale skutek utek
    • neobdržel jsem zboží
    • nekomunikuje

Byl jsem osobně na prodejně vyzvednout kytaru (přišel mi potvrzovací email!), na prodejně tato nebyla - prej ji ten den prodali. Jsem "normální" člověk a s pánem jsme se domluvili, že mne bude osobně kontaktovat na telefonu, po týdnu a půl nic. Volal jsem telefon nezvedají, psal jsem email (předevčery a zatím bez odpovědi). Přičemž mi přišel email o "proběhnuté" zakázce, tak komentuji. Snad budu moci toto hodnocení ještě upravit....

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

jelikož dotazník chodí automaticky, dorazil Vám bohužel dříve než zboží. Pro vysvětlení bychom chtěli dodat, že na prodejně jsme se domluvili, že dáme vědět až bude kytara dostupná. Zásilka od dodavatele se bohužel opozdila. V současné době jsme již domluveni a kytaru od nás pán obdrží. Za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme, dodavatel nedodržel termín dodání. Doufáme, že se zbožím budete spokojen! Krásný den přejeme - Melodie Voříšek s.r.o.

Jen ty nejlepší

• rychlost, výběr - sortiment

doporučuji zde nakupovat

• Slušný výběr
    • To uý jsme probrali v telefonu

Ale jo , nakonec dobrý

• výborná a pružná komunikace, přehledné stránky
    • --

výborná a pružná komunikace, přehledné stránky

• Zboží, které jsem objednal bylo jinde nedostupné a nebo drahé.
    • Pravděpodobně malý počet objednávek, který se odráží v kvalitě vyřízení objednávky a dopravy.

Zboží jsem zde koupil, jelikož obchod neměl moc negativních recenczí a zboží zde bylo o cca 20% levnější než jinde.

Problematická doprava, nepřišla faktura na mail a ani potvrzení o platbě. Zboží bylo přes PPL odesláno na špatnou adresu (fakturovací ne dodací). Zboží po domluvě s PPL předáno na benzinové stanici v den původního doručení.

• Skvělý e-shop, dobrá komunikace, relativně rychlé dodání, dobrý výběr. Jsem nanejvýš spokojen.

BLESKOVKA

• Nepravdivé informace na webu

Nedoporučuji.

• cena dobra
    • zadne SMS o datum a cas zbozi by prijeli

• nákup z obýváku
    • nevidím co přesně kupuji

Obratem přišel telefonát, že vybrané zboží není momentálně k dispozici s nabídkou na alternativu. Bral jsem tu levnější a záhy zboží dorazilo domů

• Dostala jsem zde požadované zboží.

Široký sortiment, krátká dodací lhůta.

• přehlednost, výborná komunikace
    • žádné

Po objednávce se majitel obchodu se mnou telefonicky spojil. Nevšimla jsem si že u zboží má poznámku, že zboží nemá na skladě. Nicméně se snažil obvolat jiné dodavatele. Byl ochotný a vstřícný.

• spatne jsem si vybrala knihu

• žádné, nedodává zboží
    • neprodává

děláte si ze mě legraci? Nic nedodáte a ještě se ptáte, jak jsem spokojen?? Už nic posílat nemusíte, nečekal jsem, že když si objednám struny na kytaru, bude to trvat tak dlouho, už mám jiné

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

je nám to velmi líto, ale zásilka nám byla vrácena z důvodu nečitelné adresy. Jelikož byl štítek poškozen, což se nejspíš stalo při přepravě samotné, řidič nemohl balíček doručit. Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti, ale i to se občas stane. Děkujeme Melodie Voříšek s.r.o.

• Široká ponuka, dobré ceny, veľmi dobrá komunikácia, ústretovosť, ochota
    • Bol to môj prvý nákup, neviem o žiadnych slabinách

Po mojej prvej skúsenosti s týmto obchodom mám ten najlepší dojem, výborná komunikácia, ochota personálu, rýchle dodanie tovaru, tovar perfektne zabalený, doporučujem všetkým a chystám ďalší nakup.

• Přehlednost, rychlost, dobrý výběr
    • Nevím

Doporučuji

• nákup proběhl v pořádku