• I po tel. domluve zbozi nedorazilo. Musim hodnotit negativne!

Obchod se mi vůbec neozval ani mě nijak nekontaktoval

Obchod sam zavolal a omlouval se,ze objednane zbozi nemaji ikdyz ho uvafeli ze ho maji skladem.

Přesto, že mi bylo již několikrát slíbeno, že zásilka co nejdříve dorazí, ani po měsíci se z Českých Budějovic do Kaplice nedostala.

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

Dobrý den, můžete nám prosím poslat mailem detaily o objednávce? Žádné neodeslané objednávky v tuto chvíli neevidujeme. Věříme, že jde pouze o nedopatření a zboží se k Vám již brzy dostane.

• reakční doba systému
    • ochota chlapíků na prodejně
    • ochota, ale skutek utek
    • neobdržel jsem zboží
    • nekomunikuje

Byl jsem osobně na prodejně vyzvednout kytaru (přišel mi potvrzovací email!), na prodejně tato nebyla - prej ji ten den prodali. Jsem "normální" člověk a s pánem jsme se domluvili, že mne bude osobně kontaktovat na telefonu, po týdnu a půl nic. Volal jsem telefon nezvedají, psal jsem email (předevčery a zatím bez odpovědi). Přičemž mi přišel email o "proběhnuté" zakázce, tak komentuji. Snad budu moci toto hodnocení ještě upravit....

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

jelikož dotazník chodí automaticky, dorazil Vám bohužel dříve než zboží. Pro vysvětlení bychom chtěli dodat, že na prodejně jsme se domluvili, že dáme vědět až bude kytara dostupná. Zásilka od dodavatele se bohužel opozdila. V současné době jsme již domluveni a kytaru od nás pán obdrží. Za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme, dodavatel nedodržel termín dodání. Doufáme, že se zbožím budete spokojen! Krásný den přejeme - Melodie Voříšek s.r.o.

• Nepravdivé informace na webu

Nedoporučuji.

• žádné, nedodává zboží
    • neprodává

děláte si ze mě legraci? Nic nedodáte a ještě se ptáte, jak jsem spokojen?? Už nic posílat nemusíte, nečekal jsem, že když si objednám struny na kytaru, bude to trvat tak dlouho, už mám jiné

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

je nám to velmi líto, ale zásilka nám byla vrácena z důvodu nečitelné adresy. Jelikož byl štítek poškozen, což se nejspíš stalo při přepravě samotné, řidič nemohl balíček doručit. Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti, ale i to se občas stane. Děkujeme Melodie Voříšek s.r.o.

• Příliš vlezlý prodavač.

Pri objednávke uviedli cenu za dopravu 0, tak som to objednala, aj mi prišlo potvrdenie s touto cenou. Následne ma kontaktoval obchodník a zmenil celkovú cenu objednávky smerom nahor - poštovné 245 Kčs, pričom cena tovaru bola 340 Kčs. Jednalo sa o knihu. Neverím, ze náklady na postu su take vysoké. A ak aj áno, tak som na to mala byt upozornena hned a nie az po ukonceni objednávky. Prišlo mi aj mailom potvrdenie - cena dopravy do zahranici - 0 Kčs. Následne ma potom mailom kontaktoval obchodník a uviedol novú cenu - vrátane ceny za dopravu. Myslim ze je to neférové jednanie zo strany obchodníka, ktoré hlavne znevýhodňuje inych predajcov v konkurencii. Kedže som to nebola ochotná zaplatiť - uz len z princípu taketo jednanie proste nepodporím !!!!, obchodník objednávku zrušil.
    Nieco ako ospravedlnenie alebo pokus o vysvetlenie - to sa este v týchto končinách nenosí.
    Fandím všetkým slušným obchodníkom a rada aj zaplatím, ale tieto maniere by sme si mi spotrebitelia nemali nechať páčiť.

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

situace s Vaší objednávkou nás velice mrzí, zároveň chceme uvést na správnou míru cenu dopravy. V e-shopu je u dopravy text: Doprava do zahraničí - individuální cena a je tam proto, abychom zákazníkům vyšli v maximální míře vstříc. Cenu za dopravu ověřujeme telefonicky s dopravcem na míru (velikost, váha) každého balíčku do zahraničí. Bohužel v systému se k textu Individuální cena zobrazuje 0 Kč, na nápravě pracujeme.

Velice se omlouváme za vzniklé komplikace.

• smlouva s jediným dopravcem

konkurence neschopný. musí najít další dopravce

• nevím o žádných
    • nabízí zboží ale nedodává a nekomunikuje

Vyhněte se tomuto obchodu velikým obloukem

objednala jsem zbozi (platky na klarinet) neprisla zadna odpoved, kdy dorazi nebo tak, cekala jsem vice jak tyden, chtela jsem na ne uz hrat, a stale nic, a po tydnu prisli ale ani dovolat se na obchod nedalo. Hlavne ze penize z uctu zmizeli:)

• Zbozi nabizi skladem a kdyz tam zavolam, zacnou zjistovat o co vlastne jde a ze by to mozna sehnali do ctrnacti dnu ... trochu jako kdyz si Pat a Mat otevrou obchod.

Velmi maly kamenny obchod, ktery slibuje co nemuze v realu splnit.

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

Dobrý den, jelikož jsme i kamenný obchod může se stát, že si dané zboží koupí zákazník na prodejně v ten den, co si ho jiný objedná na internetu. V takovém případě musíme kontaktovat dodavatele aby nám poptávané zboží zaslal, s čímž samozřejmě souvisí jisté časové prodlení. Proto si v obchodních podmínkách, které jsou volně k přečtení na našich webových stránkách vyhrazujeme "právo změny" viz. Všeobecná ustanovení: "... Přesto však nelze jejich nepřesnost zcela vyloučit a pro takový případ si prodávající vyhrazuje právo změny." Bohužel se nedá předpokládat kdo a kdy si co zakoupí, jedná se tedy o nešťastnou shodu náhod. Samozřejmě chápeme citlivost dané situace a za způsobené nepříjemnosti se velice omlouváme. Jen dodám, že s hudebním sortimentem obchodujeme už od roku 1990, v tomto oboru tedy nejsme úplným nováčkem. Ještě jednou se omlouváme. Melodie Voříšek s.r.o.

• žádné
    • nabízí zboží, které fyzicky nemá

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

Dobrý den, jelikož jsme i kamenný obchod může se stát, že si dané zboží koupí zákazník na prodejně v ten den, co si ho jiný objedná na internetu zvláště pak v době před Vánoci. V takovém případě musíme kontaktovat dodavatele aby nám poptávané zboží zaslal, což většinou trvá 1-3 dny. U vašeho zboží došlo k nestandartní situaci, velkoobchodní zastoupení této značky v ČR skončilo a ani nový velkoobchod, který sídlí v Německu tento produkt neměl skladem (a do dnes nemá). Z prodejny jsme vám volali, že se zboží pokusíme sehnat, což se bohužel nepodařilo.
    V obchodních podmínkách, které jsou volně k přečtení na našich webových stránkách si proto vyhrazujeme "právo změny" viz. Všeobecná ustanovení: "... Přesto však nelze jejich nepřesnost zcela vyloučit a pro takový případ si prodávající vyhrazuje právo změny." Bohužel se nedá předpokládat kdo a kdy si co zakoupí, jedná se tedy o nešťastnou shodu náhod. Samozřejmě chápeme citlivost dané situace a za způsobené nepříjemnosti se velice omlouváme. S pozdravem Melodie Voříšek s.r.o.

• Nezaujem

Nezaujem o zakaznika

Reakce obchodu Melodie-hudebniny.cz

máme zájem o každého zákazníka. U Vaší objednávky došlo k nedorozumění s dostupností vybraného produktu. Ještě jednou se touto cestou omlouváme. Melodie-hudebniny.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.