- v klidu si vyberu
- protože prodejce v Prachaticích mi řekl, že se tento přípravek už nevyrábí, tak jsem sedla k internetu a našla si Vás
- nevím o žádných
důvody jsem vysvětlila výše
zkušeností - napoprvé velmi dobré
určitě doporučuji -
Zboží jsem zaplatil kartou, ale při doručení chtěl dopravce uhradit zboží znovu, takže se den čekalo na opravení údaje o dobírce.
Reakce obchodu Melitta Online
omlouvám se za komplikaci. Můžete nás, prosím, kontaktovat na adrese [email protected] ohledně podrobností, abychom mohli příště problému předejít? Jako omluvu Vám nabízíme slevu 10% na příští objednávku.
Děkuji a zdravím Vás,
Melitta ČR s.r.o. -
- rychly a spolehlivy
- rychlost
- přehledná nabídka
- přijatelné ceny
- nepřehledný dodací list v E-mailu, ale dostal jsem od Vaší pracovnice vysvětlení
- Přehled zboží.Výhodné ceny.
Hledal jsem prostředky na odvápnění kávovaru.Zde jsem našel výrobky za dobrou cenu.
Přehlednost výrobků.
Ano.
Dobré platební podmínky. -
- dobré ceny a rychlost dodání
- žádné
vřele doporučuji
- rychlost a dobrá komunikace
doporučuji
- Mohu si rychle objednat co mám ráda.
- Takovýto nákup mi vyhovuje.
- Nakupuji již několik let.
- Dobrá cena.
- jsem spokojená.
Ještě jsem se nezklamala.
Objednané zboží je vždy brzy a v pořádku dodáno.
Obchod bych doporučila všem kteří mají kávovar Melita. -
- rychlost objednání a rychlost dodávky, perfektní
super, doporučuji
doporučuji
- Mají zboží, které jsem nikde jinde nenašla a dobré ceny.
- přehlednost sortimentu, rychlost dodání, kvalita produktů
- nemožnost vyzvednutí na centrále, či jinde
- velmi krátká doba expirace u poslední dodávky
celková spokojenost se sortimentem
rychlá reakce na objednávku
doporučil -
- nikde jinde zboží nedostaneme
- Má čistící a jiné prostředky, které není v obchodech vidět
- Málo zboží. Doporučuji sortiment rozšířit k úplné spokojenosti zákazníků, kteří se budou opravdi rádi do obchodu vracet.
Na tento obchod nenarazila náhodou, byl mi doporučen jednou známou, která u nich nakupuje nejvíce šampony na praní koberců, což mne zaujalo a stala se tak u nich další spokojeným zákazníkem.
Reakce obchodu Melitta Online
děkujeme za Vaši recenzi. Napište nám, prosím, jaký další sortiment byste ráda v obchodě našla. Pokusíme se Vám vyhovět.
Děkuji a zdravím Vás,
Melitta ČR s.r.o. -
- přehled
- dobra komunikace
- nevím
začalo to kávovarem, skvělá cena, doplňky pro kávovar přehledné.Obchod doporučuji známým
- Veliká slabina je, že se zbožím nezašlou daňový doklad (i když platíte dobírkou) a musíte si o něj speciálně žádat, což mi přijde více než nevhodné, protože když za něco zaplatím peníze, mám k tomu dostat i daňový doklad a ne jen dodací list, který si do účetnictví nedám.
Reakce obchodu Melitta Online
děkujeme za recenzi. Daňový doklad zasíláme automaticky poštou, není třeba o něj speciálně žádat. V tuto chvíli skutečně daňový doklad není expedován v zásilce, ale je doručován samostatně. Pracujeme na distribuci daňových dokladů e-mailem, věřím že Vám tato nová služba bude vyhovovat.
Za společnost Melitta Vás zdraví,
Marketing manager -
Doporučuji, rychlé, bez problémů.
- jinde kapsle neseženu a takto je to najistotu!
- o
doporučuji
- Spolehlivé místo pro nákup kapslí pro starší typ kávovaru, který stále dobře slouží.
Perfektní komunikace, zboží skladem, možnost online plateb. Eshop jak má být.
- ceny,rychlost dodání, nemusím zboží pracně shánět v obchodech a zbytečně jezdit po celém městě
- -
Po první zkušenosti doporučuji i ostatním, doufám, že vše vydrží (ceny, kvalita, rychlost i spolehlivost)