- výborné
Až na to, že chyběli 3 kusy korálků jsem velice spokojena s kvalitou i rychlostí dodávky.
- Rychlý servis
- Pěkné dekorace
Byla jsem trochu skeptická, protože jsem od Melido objednávala poprvé. Moc mile mě překvapila rychlost vyřízení a doručení objednávky. Ozdoby jsou moc hezká za víc než příznivou cenu. Určitě se ráda vratím a doporučím kamarádkám. Děkuji
Rychlé dodání,spokojennost
rychlá doprava a zboží neporušené.
- Rychle dodani
Velmi rychlé dodání,krásné,jemné tvary
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží
- Krásné dřevěné ozdoby, možnost výběru z různých vzorů.
Dřevěné vánoční ozdůbky v dostatečném množství vzorů jsou nádherné. Nákup a doručení proběhlo velmi rychle.
- Rychlost doručení
Rychlá dodávka v perfektním stavu dle přání.
Nemám co psát. Prostě jsem si objednala korálky v pátek a hned v pondělí už jsem je měla doma. Naprostá spokojenost a děkuji
- skvělá kvalita
- zboží hodně kvalitní
- super cena
- rychlost, bezva komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky
Dobrá komunikace a rychle vyřízení objednávky.
Nakupují již podruhé a spokojenost jak se zákaznickým servisem, tak se zbožím. -
Krásné výrobky, rychlý nákup
- široká nabídka dekorací za příznivé ceny