- Zboží přišlo rychle a relativně nepoškozené.
- Kvalitní a pěkné nálepky
- Arch nálepek se zlatými plastovými hvězdičkami nelepí, zato kus plastu, na který jsou hvězdičky nalepeny, lepí skvěle. Hvězdičky se navíc spíše roztrhnou než odlepí.
- Páska, kterou jsou kotouče přilepeny (jak bílá papírová, tak plastová), je příliš silná a ničí nálepky pod ní.
Reakce obchodu MELIDO
děkuji za Vaše hodnocení. Omlouvám se, pokud hvězdičky nejsou v pořádku, napište nám prosím na [email protected] a vrátíme Vám peníze. Máte pravdu, že přelep na kotoučích poškodí zhruba 3 samolepky, ale na každém kotouči je dáno 10 až 15 samolepek navíc, aby se toto kompenzovalo.
- Nemám zboží, ani peníze!
Reakce obchodu MELIDO
Vaše objednávka se vrátila zpět protože jste zadala chybnou adresu a nereagovala jste na výzvu od Zásilkovny pro upravení adresy. Peníze Vám samozřejmě vrátíme
Zboží zatím nedorazilo
Reakce obchodu MELIDO
Vaši zásilku z 21.11.2022 jsme odeslali hned druhý den 22.11.2022. Bohužel se zdržela pár dní na depu Zásilkovny. Po našich urgencích byla zásilka doručena dne 29.11.2022 na výdejní místo. Za komplikace a zdržení se omlouváme, nebylo ale způsobené naší vinou
- Neprislo zadne potvrzeni objednavky a po nejake dobe jeji zruseni. Zrejme jen prekupnik se spatnym SW. Davam na osobni blacklist.
Reakce obchodu MELIDO
Objednávku jste neuhradila a ani jste nereagovala na výzvu k úhradě zaslanou 16.12.2021 10:46:14. Objednávka byla po 10 dnech automaticky stornována. Chyba není na naší straně.
Místo objednaných bílých glitrových vloček přišly růžové.
Reakce obchodu MELIDO
Děkuji za Vaše hodnocení. Omlouvám se za chybně dodané zboží. Stačilo napsat email na [email protected] a reklamaci vyřešíme. O problému se dozvídáme až z tohoto hodnocení.